Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 289/2012 Α.Δ.Σ. με θέμα: «Πρόταση του Δήμου Ζίτσας για θέσεις Σ.Μ.Α. εντός των Διοικητικών του ορίων»

Αρ. Απόφασης
471/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

Την τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 289/2012 Α.Δ.Σ. με θέμα: «Πρόταση του Δήμου Ζίτσας για θέσεις Σ.Μ.Α. εντός των Διοικητικών του ορίων», ως εξής:
1. Ολόκληρος ο Δήμος Ζίτσας να εξυπηρετείται αποκλειστικά από τον νέο προτεινόμενο Σ.Μ.Α. 1.2 Ζίτσας.
2. Ως θέση χωροθέτησης του Σ.Μ.Α. 1.2 Ζίτσας να ορισθεί το παλαιό ανενεργό δημοτικό λατομείο, που αναφέρεται στη Μελέτη αποκατάστασης Λατομικών Περιοχών της Περιφέρειας Ηπείρου με τον κωδικό ΑΖΡΑ1, για τους λόγους που αναφέρει η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, αλλά και οι μελετητές στο από 14/11/2012 ΦΑΞ

3. Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου να συνεχίσει τη διερεύνηση της δυνατότητας της απευθείας μεταφοράς των Α.Σ.Α. στη Μ.Α.Σ.Α. (όταν αυτή λειτουργήσει) περιοχών του Δήμου Ζίτσας, για λόγους οικονομικούς με συνυπολογισμό και του κόστους των τυχόν απαιτούμενων έργων.
Μειοψηφούντων για λόγους αρχής των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ζίτσας» κ. Τζίμα Δημητρίου και κ. Αγόρου Κων/νου, ενώ οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Πάϊκας Σπυρίδωνας και Ράρρας Φώτιος ενέκριναν την εισήγηση με τις επιφυλάξεις για πιθανή επιβάρυνση του περιβάλλοντος και για εναλλακτική χωροθέτηση που διατύπωσαν κατά την τοποθέτησή τους.

Αναρτήθηκε στις 03 Δεκέμβριος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα