Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοτικού Συμβουλίου

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναρτώνται και στη σελίδα του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στη σελίδα του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ.

Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών για το έτος 2012 και ισάριθμων τοποθεσιών στο χώρο δικαιοδοσίας του Δήμου για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου. Αρ. Απόφασης
41/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο καθορίζει, ως ανώτατο αριθμό αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, στο Δήμο Ζίτσας, για το έτος 2012 τις τέσσερις ( 4 ) και καθορίζει ισάριθμες τοποθεσίες στο χώρο δικαιοδοσίας του Δήμου ως εξής: Μία θέση στην είσοδο της ΒΙ.ΠΕ. για καντίνα, μία θέση στον κόμβο «Πράσινη γωνιά» για καντίνα, μία θέση στο φυτώριο Λαψίστας και μια θέση απέναντι από τη «Δωδώνη» για πώληση καλαμποκιού.

Αναρτήθηκε στις 03 Φεβρουάριος 2012 Περισσότερα »
Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου. Αρ. Απόφασης
40/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο καθορίζει, για το έτος 2012, ως ανώτατο αριθμό αδειών άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου στο Δήμο Ζίτσας, τις οχτώ ( 8 ).

Αναρτήθηκε στις 03 Φεβρουάριος 2012 Περισσότερα »
Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικών και Κοινοτικών χώρων άθλησης - γυμναστηρίων Αρ. Απόφασης
32/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την λήψη Κανονιστικής Απόφασης για τη λειτουργία των δημοτικών και κοινοτικών χώρων άθλησης – γυμναστηρίων του Δήμου Ζίτσας, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 45/2011 εισηγητική απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 03 Φεβρουάριος 2012 Περισσότερα »
Συναίνεση για άδεια εκμετάλλευσης λατομείου μαρμάρων στη θέση «Σαλπός»Αετόπετρας. Αρ. Απόφασης
261 /2011

Συναίνεση για άδεια εκμετάλλευσης λατομείου μαρμάρων σε δημοτική έκταση 88.719,22 τ.μ. στη θέση «Σαλπός» της τέως Κοινότητας Αετόπετρας του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουάριος 2012 Περισσότερα »
Διαγραφή τελών ύδρευσης Αρ. Απόφασης
43/2012

Εξέταση αιτήσεων για διαγραφή τελών ύδρευσης και συζήτηση επί γενικών υποθέσεων υπαγομένων στον Κανονισμό Λειτουργίας Ύδρευσης του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιανουάριος 2012 Περισσότερα »
Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας αιρετών Αρ. Απόφασης
43/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα την έγκριση μετακίνησης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Παππά, των Αντιδημάρχων κ. Σπυρίδων Πάικα και κ. Σπυρίδων Μάντζιου και των επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Αθανάσιου Βλέτσα και κ. Χρυσόστομου Βούζα κατά το διάστημα από 26 έως και 28 Ιανουαρίου 2012, στην Κομοτηνή, προκειμένου να παραβρεθούν ως παρατηρητές στο Συνέδριο που πραγματοποιεί η Κ.Ε.Δ.Ε., με ενδιάμεσο σταθμό τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Το μέσο της μετακίνησής τους θα είναι ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο, για τον ...

Αναρτήθηκε στις 19 Ιανουάριος 2012 Περισσότερα »
Τροποποίηση συμπλήρωση της υπ_ αριθ. 20 2011 Απόφασης του Δ.Σ εγγραφής του Δήμου ως συνδρομητή σε τοπικές εφημερίδες Αρ. Απόφασης
42/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα την τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 20/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και την εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή και στην εφημερίδα «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» της οποίας εκδότρια είναι η κα Γκέκα Παναγιώτα και η διεύθυνσή της είναι η οδός Γύρα 4 στα Ιωάννινα, η οποία θα αποστέλλεται στις Δημοτικές Ενότητες Πασσαρώνος και Ευρυμενών.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιανουάριος 2012 Περισσότερα »
Ορισμός εκπροσώπων στην Επιτροπή Καθορισμού Χρήσης Επιφανειακών Υδάτων της Περιφέρειας Ηπείρου Αρ. Απόφασης
39/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει κατά πλειοψηφία την εκπροσώπηση του Δήμου Ζίτσας στην Γνωμοδοτική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου για τον καθορισμό χρήσης επιφανειακών υδάτων, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Παππά με αναπληρώτρια αυτού την υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Ζίτσας, κα Τσιατούρα Αναστασία.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιανουάριος 2012 Περισσότερα »
Τροποποίηση της υπ_ αριθ. 8 2011 Α.Δ.Σ. και συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής εργασιών, παροχής υπηρεσιών και μεταφορών Αρ. Απόφασης
38/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα την τροποποίηση της υπ’ αριθ. 8/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς το τρίτο σκέλος αυτής που αναφέρεται στον ορισμό των μελών της επιτροπής παραλαβής των υπηρεσιών του Δήμου και ο ορισμός εκ νέου της επιτροπής αυτής ώστε αυτή να αποτελείται από τους υπαλλήλους: Ζέρβα Βασιλική και Τσάμο Γρηγόριο με αναπληρωτές τους υπαλλήλους Γιούνη Θρασύβουλο και Μπαλάφα Ιωάννη οι οποίοι αποτελούν τα κληρωθέντα μέλη της από 29-12-2011 διενεργηθείσας κλήρωσης. Τρίτο μέλος της ανωτέρω επιτροπής παραμένει ο Δ...

Αναρτήθηκε στις 19 Ιανουάριος 2012 Περισσότερα »
Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών για το έτος 2012 Αρ. Απόφασης
37/2012

Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών για το έτος 2012.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιανουάριος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

32,48° Υγρασία: 28% Άνεμος: 2,81 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα