Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοτικού Συμβουλίου

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναρτώνται και στη σελίδα του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στη σελίδα του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ.

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: « Ηλεκτροφωτισμός παιδικής χαράς, Σχολείου & Εκκλησίας Τ.Κ Παλιουρής», το οποίο εκτέλεσε ο Ε.Δ.Ε κ. Γκάνας Βασίλειος. Αρ. Απόφασης
73/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: « Ηλεκτροφωτισμός παιδικής χαρά, σχολείου και εκκλησίας Τ.Κ. Παλιουρής», το οποίο εκτέλεσε ο Ε.Δ.Ε. κ. Γκάνας Βασίλειος.

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στο Τ.Δ Κάτω Λαψίστας Δήμου Πασσαρώνος», το οποίο εκτέλεσε η Ε.Δ.Ε κα Μωυσιάδη Καλλιόπη. Αρ. Απόφασης
72/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στο Τ.Δ. Κάτω Λαψίστας Δήμου Πασσαρώνος», το οποίο εκτέλεσε η Ε.Δ.Ε. κα Μωυσιάδη Καλλιόπη.

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: «Έργα αναβάθμισης στην πλατεία Μακρυγιάννη (περιοχή Μάνδρα) Δ.Κ. Ελεούσας», το οποίο εκτελεί η Κ/Ξ Τάσης Γεώργιος-Χριστιάς Βασίλειος. Αρ. Απόφασης
71/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: «Έργα αναβάθμισης στην πλατεία Μακρυγιάννη (περιοχή Μάνδρα) Δ.Κ. Ελεούσας», το οποίο εκτελεί η Κ/Ξ Τάσης Γεώργιος-Χριστιάς Βασίλειος, μέχρι 30/06/2014 με την νόμιμη αναθεώρηση τιμών.        Μειοψηφούντος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κούργια Φωτίου.

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: Συμπληρωματικά έργα για την λειτουργία του έργου «Ύδρευση Δημοτικών Διαμερισμάτων Δήμου Μολοσσών» Δήμου Ζίτσας, το οποίο εκτελεί ο Ε.Δ.Ε. κ. Κιτσάκης Αριστοτέλης. Αρ. Απόφασης
70/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: Συμπληρωματικά έργα για την λειτουργία του έργου «Ύδρευση Δημοτικών Διαμερισμάτων Δήμου Μολοσσών» του Δήμου Ζίτσας, το οποίο εκτελεί ο Ε.Δ.Ε. κ. Κιτσάκης Αριστοτέλης, μέχρι 30/06/2014, με την νόμιμη αναθεώρηση τιμών.  

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Κατανομή αδιάθετων πιστώσεων ΣΑΤΑ. Αρ. Απόφασης
69/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την κατανομή πίστωσης 10.000,00 €, από αδιάθετες πιστώσεις ΣΑΤΑ προηγούμενων ετών, στον Κ.Α. 30-7312.405 του προϋπολογισμού τρέχοντος οικ. έτους, όπου βρίσκεται γραμμένο το έργο: «Κατασκευή τμήματος διώρυγας αρδευτικού δικτύου στην Τ.Κ. Γκριμπόβου Δήμου Ζίτσας».

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Καθορισμός αριθμού μαθητών του ΟΑΕΔ που μπορούν να προσληφθούν για πρακτική άσκηση στο Δήμο. Αρ. Απόφασης
68/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Προτείνει την πρόσληψη συνολικά οκτώ (8) ατόμων, σπουδαστών του Ο.Α.Ε.Δ., για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης στις υπηρεσίες του Δήμου, στις παρακάτω σχετικές με το επάγγελμά τους ειδικότητες:

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση πρωτοκόλλου καταστροφής πάγιου (άχρηστου) εξοπλισμού του Δήμου. Αρ. Απόφασης
67/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει το υπ’ αριθμ. 1/2014 πρωτόκολλο καταστροφής πάγιου εξοπλισμού του Δήμου Ζίτσας, όπως αυτός αναφέρεται αναλυτικά στον συνημμένο πίνακα που συνοδεύει το σχετικό πρωτόκολλο.

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων 4ου τριμήνου 2013 της Οικονομικής Επιτροπής για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2013. Αρ. Απόφασης
66/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει την έκθεση εσόδων – εξόδων 4ου τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2013, η οποία έχει συνταχθεί και κατατεθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με την υπ’ αριθ. 43/2014 Απόφασή της και έχει εγγραφεί στο εισηγητικό σκέλος της παρούσας απόφασης.   Μειοψηφούντος του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ» κ. Αγόρου Κων/νου.

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Ορισμός ορκωτών ελεγκτών για την διενέργεια τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας για το οικ. έτος 2014. Αρ. Απόφασης
65/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Ορίζει Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές προκειμένου να διεξάγουν τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της επιχείρησης με την επωνυμία: «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ για το οικονομικό έτος 2014, τον κ. Ντέτσικα Στέργιο του Κων/νου (Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 41961) της εταιρείας «PKF  ΕΥΡΩΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε.» (Μανωλιάσσης 57 - 452 21 Ιωάννινα) και τον κ. Κασιούμη Ιωάννη του Κων/νου (Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 108511856) της ίδιας ελεγκτικής εταιρείας, αντί του ποσού των οκτακοσίων (800,00)  ευρώ συνολικά και για τους δύο.

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Συλλογή και μεταφορά στερεών αποβλήτων των Δ.Ε. Εκάλης, Ευρυμενών, Ζίτσας και Μολοσσών και ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου Ζίτσας, σύμφωνα με τις διατάξεις άρθρου 61 του Ν. 3979/2011. Αρ. Απόφασης
64/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει κατα πλειοψηφία: -για τους λόγους που αναφέρθηκαν στην εισήγηση- Α) Διαπιστώνει αδυναμία εκτέλεσης συγκεκριμένων υπηρεσιών συλλογής και μεταφοράς στερεών αποβλήτων (απορριμμάτων) των Δημοτικών Ενοτήτων Εκάλης, Ευρυμενών, Ζίτσας και Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας με ίδια μέσα του Δήμου

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

15,98° Υγρασία: 94% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα