Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοτικού Συμβουλίου

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναρτώνται και στη σελίδα του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στη σελίδα του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ.

Εκμίσθωση, ύστερα από δημοπρασία, Δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Ασφάκας, για χρήσεις που επιτρέπονται απ’ το εγκεκριμένο ΣΧ.Ο.Α.Π. Εκάλης στην συγκεκριμένη περιοχή. Αρ. Απόφασης
53/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: 1. Την εκμίσθωση, ύστερα από δημοπρασία, Δημοτικής έκτασης τεσσάρων (4) στρεμμάτων που βρίσκεται στην θέση «Σιούρια» της Τ.Κ. Ασφάκας και συγκεκριμένα  στο νότιο τμήμα του υπ’ αριθ. 132 αγροτεμαχίου, ιδιοκτησίας του Δήμου Ζίτσας

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Εξέταση αιτήσεων οικονομικά αδύνατων κατοίκων του Δήμου για χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων. Αρ. Απόφασης
52/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: 1. Την χορήγηση χρηματικού βοηθήματος στους παρακάτω οικονομικά αδύνατους κατοίκους του Δήμου:

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Εξέταση αιτήματος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Γραμμένου «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΑΙ» για παροχή χρηματικής επιχορήγησης. Αρ. Απόφασης
51/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: 1. Την χορήγηση χρηματικής επιχορήγησης δύο χιλιάδων ευρώ στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Γραμμένου «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΑΙ», ως συμβολή του Δήμου Ζίτσας στην ολοκλήρωση της έρευνας σε αρχεία και βιβλιοθήκες Εσωτερικού και Εξωτερικού για τη συγγραφή και έκδοση αναμνηστικού τόμου προς τιμή των Αδελφών Ζωσιμάδων καταγόμενων από την Τ.Κ. Γραμμένου του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Εξέταση αιτήσεως εκπροσώπου της «ΜΑΡΜΑΡΑ-ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΤΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.» για διαγραφή πάγιου μισθώματος και των σχετικών προσαυξήσεων Δημοτικού λατομείου στην Τ.Κ. Κληματιάς. Αρ. Απόφασης
50/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την διαγραφή του πάγιου μισθώματος έτους 2011 που ανέρχεται στο ποσό των 578,82 € καθώς και των προσαυξήσεων αυτού, του δημοτικού λατομείου μαρμάρων στη θέση «Δένδρα» Τ.Κ. Κληματιάς, το οποίο εκμισθώθηκε, με το αριθμ. 7935/13-04-1988 συμβόλαιο του πρώην Συμβολαιογράφου Ιωαννίνων Γεωργίου Μποροδήμου, στη μισθώτρια εταιρεία «ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΤΑ και ΣΙΑ Ο.Ε.», λαμβάνοντας υπόψη ότι η διάρκεια μίσθωσης του ανωτέρω λατομείου έληξε οριστικά την 31-12-2010.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Εξέταση αιτήσεως του κ. Λάμπρου Ευαγγέλου για αντικατάσταση αδείας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, λόγω προσθήκης δραστηριότητας, στην Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη. Αρ. Απόφασης
49/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την αντικατάσταση της με αριθ. πρωτ. 8553/9-10-2007 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «Καφενείου», σε δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη και είχε εκμισθωθεί από τον πρώην Δήμο Πασσαρώνος ύστερα από φανερή προφορική δημοπρασία στον κ. Λάμπρο Ευάγγελο του Ηλία, με την προσθήκη νέας δραστηριότητας και συγκεκριμένα «Μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος (Οβελιστήριο)».   

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Εξέταση αιτήσεως κ. Γκέκα Κων/νου για λύση σύμβασης μίσθωσης Δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Λιγοψάς και έγκριση εκμίσθωσης εκ νέου ύστερα από δημοπρασία, προκειμένου να λειτουργήσει ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αρ. Απόφασης
48/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Να λυθεί το από 11/1/2010 συμφωνητικό εκμίσθωσης του δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Λιγοψάς του Δήμου Ζίτσας και έχει μισθωθεί από τον κ. Γκέκα Κων/νο, προκειμένου να λειτουργήσει ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ως ημερομηνία αποχώρησης του ανωτέρω ορίζεται η 31/3/2014 όπου ο εκπρόσωπος της Τ.Κ. Λιγοψάς θα παραλάβει το μίσθιο από τον μισθωτή,υπογράφοντας το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής  για τον εξοπλισμό που θα παραδώσει ο μισθωτής.  

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Εξέταση αιτήσεως του κ. Γκουντόβα Φρειδερίκου για λύση σύμβασης μίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου στην Τ.Κ. Περάτης και έγκριση δημοπράτησής του. Αρ. Απόφασης
47/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει:  Α) Την λύση του υπ’ αριθ. 24825/19-12-2013 συμφωνητικού εκμίσθωσης του ισόγειου δημοτικού ακινήτου εμβαδού 103 τ.μ. , το οποίο βρίσκεται στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου της Τ.Κ. Περάτης και έχει μισθώσει ύστερα από δημοπρασία, ο κ. Γκουντόβας Φρειδερίκος του Κων/νου, προκειμένου να λειτουργήσει ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο-οβελιστήριο).

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Εξέταση αιτήσεως του κ. Τσούμπρη Δημητρίου για παράταση του χρόνου μείωσης του ενοικίου, δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Δεσποτικού. Αρ. Απόφασης
46/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την συνέχιση του μειωμένου ενοικίου του Δημοτικού Ακινήτου (Νερόμυλος) στην Τ.Κ. Δεσποτικού  της Δ.Ε. Μολοσσών έως και 18/5/2014, ημερομηνία κατά την οποία ισχύει το μισθωτήριο συμβόλαιο του Δήμου με τον κ. Δημήτριο Τσούμπρη του Εμμανουήλ, κάτοικο Τ.Κ. Κληματιάς.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Ρύθμιση βοσκής στην Τ.Κ. Σουλόπουλου Δήμου Ζίτσας, για το έτος 2014. Αρ. Απόφασης
45/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: 1. Την εγκατάσταση για βοσκή, στα βοσκήσιμα δημοτικά εδάφη της Τ.Κ. Σουλόπουλου, των ζώων και των πέντε κτηνοτρόφων που υπέβαλαν σχετική αίτηση και αναφέρονται στο εισηγητικό σκέλος της παρούσας. 2. Την χορήγηση εξουσιοδότησης στο αρμόδιο όργανο του Δήμου (Δήμαρχο ή Αντιδήμαρχο), προκειμένου με σχετική του Απόφαση να προβεί στον διαχωρισμό της έκτασης και στον καθορισμό της θέσης όπου ξεχωριστά θα βόσκουν τα μικρά και τα μεγάλα ζώα.    

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση εκμίσθωσης περισσεύματος βοσκής, στην Τ.Κ. Εκκλησοχωρίου Δήμου Ζίτσας. Αρ. Απόφασης
44/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει:   Εγκρίνει την εκμίσθωση, ως περισσεύματος βοσκής, των δημοτικών δασικών εκτάσεων της Τ.Κ. Εκκλησοχωρίου, συνολικού εμβαδού 3.130 στρ. (με βάση τον συνημμένο πίνακα και τον σχετικό χάρτη που προβλέπονται από τη διαχειριστική μελέτη του δημοτικού δάσους της Τ.Κ. Εκκλησοχωρίου, διαχειριστικής περιόδου 2001-2010), στις οποίες επιτρέπεται η βόσκηση, με όρους τους οποίους θα καθορίσει  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

22,98° Υγρασία: 60% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα