Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ την Τρίτη στην Ζίτσα

Την Τρίτη (15/03/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα  του Πνευματικού Κέντρου στην Κοινότητα Ζίτσας, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests)

Αναρτήθηκε στις 14 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests την Παρασκευή στο Ροδοτόπι

Την Παρασκευή (11/03/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου στην Κοινότητα Ροδοτοπίου, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 10 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζίτσας δέχεται είδη ένδυσης και υπόδυσης

«Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το με αγάπη σε κάποιον που το έχει ανάγκη!»

Αναρτήθηκε στις 04 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Την Παρασκευή (04/03/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου,  στην Κοινότητα Ελεούσας, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 03 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »
Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινοφελούς Απασχόλησης ΟΑΕΔ

Ξεκινά σήμερα 23/02/22, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» οκτάμηνης διάρκειας, με τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης από τον ΟΑΕΔ και την ανάρτησή της στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού (www.oaed.gr). Το πρόγραμμα απευθύνεται στους εγγεγραμμένους στο Μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους που πληρούν τις ειδικότερες προϋποθέσεις συ...

Αναρτήθηκε στις 23 Φεβρουάριος 2022 Περισσότερα »
Μελέτη Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στη Δ.Κ. Ελεούσας

Στο πλαίσιο της υποβολής των προτάσεων – Β΄Φάση της «ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΕΛΕΟΥΣΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ», από τον ανάδοχο μελετητή κ. Κουσκούτη Παντελή, ο Δήμος Ζίτσας διοργανώνει ανοιχτή δημόσια διαβούλευση με στόχο την ενεργή συμμετοχή και στήριξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για την αποτελεσματική εκπόνηση της μελέτης.

Αναρτήθηκε στις 18 Φεβρουάριος 2022 Περισσότερα »
Ανοιχτό διαδικτυακό συνέδριο για την δυναμική και τις προοπτικές των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών της περιοχής μας- AGRIFARM

Ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο του έργου «Social Agribusiness and Farmworkers Cooperatives – AGRIFARM» (INTERREG Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020), διοργανώνειστις18 Φεβρουαρίου2022 ανοικτό διαδικτυακό συνέδριο για τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά του τόπου μας με τίτλο «AROMA ZITSAS». Το συνέδριο είναι ανοιχτό για το κοινό. Βεβαιώσεις παρακολούθησης / συμμετοχής θα δοθούν σε όσους το επιθυμούν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 26510 62819 ή να στέλνουν e-mail στο apostolos.geitonas@str...

Αναρτήθηκε στις 16 Φεβρουάριος 2022 Περισσότερα »
Απογραφή Πληθυσμού- Κατοικιών 2021

Από Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου τίθεται σε λειτουργία η τρίτη και τελευταία φάση της συλλογής δεδομένων της «Απογραφής Πληθυσμού- Κατοικιών 2021». Σε αυτή τη φάση, θα έχουν τη δυνατότητα, όσοι δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα, να απογραφούν είτε ηλεκτρονικά είτε διά ζώσης από την απογραφέα που έχει οριστεί για όλον τον Δήμο Ζίτσας την κ. Νασούλη Ανδρομάχη –τηλ. επικοινωνίας : 2653360039 και 6945011509 με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης.

Αναρτήθηκε στις 16 Φεβρουάριος 2022 Περισσότερα »
Δωρεάν δρομολόγια ΚΤΕΛ

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τα δωρεάν δρομολόγια του ΚΤΕΛ, προς εξυπηρέτησή του.

Αναρτήθηκε στις 15 Φεβρουάριος 2022 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ στην Ζίτσα

Την Τετάρτη (09/02/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου στην Κοινότητα Ζίτσας, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 08 Φεβρουάριος 2022 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

32,98° Υγρασία: 35% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα