Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Πρόσληψη δύο (2) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών

Η Κοινοφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων ''Άθληση για Όλους'' περιόδου 2020-2021.

Αναρτήθηκε στις 08 Δεκέμβριος 2021 Περισσότερα »
3η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» έτους 2021

Μετά την έκδοση της 3ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» έτους 2021 από το ΥΠΑΑΤ, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στήριξης, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ως περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης ορίζεται η περίοδος από 12-11-2021 έως 14-12-2021 και ώρα 13:00. Υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ΠΣΚΕ που λειτουργεί στον ιστότοπο http://www.ependyseis.gr. To ποσό ενίσχυσης για την Περιφέρεια Ηπείρου είναι 33.200.0...

Αναρτήθηκε στις 07 Δεκέμβριος 2021 Περισσότερα »
Εκπαιδευτικά Διαδικτυακά Σεμινάρια Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά

Ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο του έργου: «Social Agribusiness and Farmworkers Cooperatives» με ακρωνύμιο AGRIFARM, διοργανώνει Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στις 8, 9, 10, 13 και 14 Δεκεμβρίου σχετικά με τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά. Κάθε μέρα μέσα από τις εισηγήσεις θα παρουσιάζονται τρόποι καλλιέργειας, χρηματοδότησης και προώθησης των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών που είναι επιλεγμένα από το πρόγραμμα δηλαδή ρίγανη, μελισσόχορτο, χαμομήλι, φασκόμηλο και τσάι του βουνού. Το πρόγραμμα των Σεμιναρίων είναι το ακόλουθο: 08 Δεκεμβρίου 20...

Αναρτήθηκε στις 03 Δεκέμβριος 2021 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) θα πραγματοποιήσει ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα (06/12/2021) στην Κοινότητα Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας. Στο πλαίσιο των ανοιχτών δράσεων που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ στην περιοχή μας, κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 09:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο παλαιό Δημαρχείο στην Ελεούσα, όπου κάτοικοι των Κοινοτήτων και οικισμών της ευρύτερης περιοχής μπορούν να προσέλθουν για να υποβληθούν σε τεστ.

Αναρτήθηκε στις 02 Δεκέμβριος 2021 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης στη Γρανίτσα

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κοινότητας Γρανίτσας ότι το πρόβλημα υδροδότησης παραμένει, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της σοβαρής βλάβης στο αντλιοστάσιο Κουρέντων. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 24 Νοέμβριος 2021 Περισσότερα »
Έναρξη υποβολής αιτήσεων στο Δήμο Ζίτσας για μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας & φωτισμού σε ποσοστό 50% σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Σε εκτέλεση της αριθ. 35/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζίτσας, που αφορά τη μείωση δημοτικών τελών σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, ανακοινώνουμε τα εξής:

Αναρτήθηκε στις 22 Νοέμβριος 2021 Περισσότερα »
Επανέναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικής εφαρμογής δήλωσης -διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων ακινήτων στους ΟΤΑ α’ βαθμού

Σύμφωνα με το άρθρο 66 του Νόμου 4830/2021 (ΦΕΚ 169 – 18/09/2021) υπάρχει εκ νέου η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων στοιχείων για τον καθορισμό επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτων. Οι υπόχρεοι σε δήλωση για τον καθορισμό της επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτου, προκειμένου να υπολογισθούν επ’ αυτού φόροι, τέλη και εισφορές προς τους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, που μέχρι σήμερα δεν έχουν υποβάλει ή έχουν υποβάλει ανακριβή δήλωση, υποβάλλουν δήλωση με τα ορθά στοιχεία, το αργότερο μέχρι τις 31.12.2021. Οι υποβάλλοντες τη δήλωση, υποχρεούνται να καταβάλου...

Αναρτήθηκε στις 16 Νοέμβριος 2021 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ στην Κοινότητα Ροδοτοπίου

   Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) θα πραγματοποιήσει ο ΕΟΔΥ την Τρίτη (16/11/2021) στην Κοινότητα Ροδοτοπίου του Δήμου Ζίτσας.   Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ανοιχτών δράσεων που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ στην περιοχή μας, κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται, από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου στην Κοινότητα Ροδοτοπίου, όπου κάτοικοι των Κοινοτήτων και οικισμών της ευρύτερης περιοχής μπορούν να προσέλθουν για να υποβληθούν σε τεστ.  

Αναρτήθηκε στις 15 Νοέμβριος 2021 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ στην Κοινότητα Πρωτόπαππας

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) θα πραγματοποιήσει ο ΕΟΔΥ την Τετάρτη (10/11/2021) στην Κοινότητα Πρωτόπαππας του Δήμου Ζίτσας. Στο πλαίσιο των ανοιχτών δράσεων που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ στην περιοχή μας, κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, όπου κάτοικοι των Κοινοτήτων και οικισμών της ευρύτερης περιοχής μπορούν να προσέλθουν για να υποβληθούν σε τεστ.

Αναρτήθηκε στις 09 Νοέμβριος 2021 Περισσότερα »
Διαδικτυακή Συνάντηση Ενημέρωσης- Ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο του έργου «Social Agribusiness and Farmworkers Cooperatives – AGRIFARM»

Την Τετάρτη 03/11/2021 και ώρα 20:00 διοργανώνεται από τον Δήμο Ζίτσας η δεύτερη Διαδικτυακή τοπική Συνάντηση Ενημέρωσης- Ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο του έργου «Social Agribusiness and Farmworkers Cooperatives – AGRIFARM» (INTERREG Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020).

Αναρτήθηκε στις 03 Νοέμβριος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

35,98° Υγρασία: 23% Άνεμος: 3,6 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα