Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Σύνδεση υδρομέτρων με τις νέες παροχές κατά μήκος της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας

Στα πλαίσια ολοκλήρωσης των εργασιών του έργου «Αντικατάσταση – Εκσυγχρονισμός Δικτύων Ύδρευσης Δ.Ε. Πασσαρώνος Δήμου Ζίτσας», παρακαλούμε τους καταναλωτές ύδρευσης κατά μήκος της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας από τη θέση «διασταύρωση Ε.Ο. με Βουνοπλαγιά» έως «διασταύρωση Ε.Ο. με περιφερειακή οδό» (ακίνητα εκ των δεξιών της οδού με κατεύθυνση τα Ιωάννινα), να προβούν άμεσα στη σύνδεση των υδρομέτρων τους με τις νέες παροχές. Η διακοπή παροχής ύδατος στο παλιό δίκτυο έχει προγραμματιστεί για τέλη Ιουλίου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι συχ...

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Ισραηλινοί δημοσιογράφοι γνώρισαν τις φυσικές ομορφιές και τα προϊόντα του Δήμου Ζίτσας

Τις φυσικές ομορφιές και τα τοπικά προϊόντα του Δήμου Ζίτσας είχαν την ευκαιρία να γευτούν… δημοσιογράφοι από το Ισραήλ κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή. Οι έντεκα (11) δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι τηλεοπτικών σταθμών, περιοδικών, ταξιδιωτικών οδηγών και κλαδικών ιστοσελίδων του Ισραήλ κατά την ολιγοήμερη παραμονή τους ξεναγήθηκαν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γεώργιο Ράδο στο Ρέμα της Βλάχας, μια παραποτάμια διαδρομή 5 χιλιομέτρων στον Καλαμά, που αποτελεί μέρος του δικτύου πεζοπορικών διαδρομών μήκους 132 χιλιομέτρων το οποίο πρόκειται να ε...

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Διακοπή ύδρευσης στην Ελεούσα από τις 08:00 π.μ. έως το πέρας των εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κ. Ελεούσας και συγκεκριμένα του παλιού οικισμού (περιοχή Άγιος Γεώργιος, παλαιό Δημαρχείο, Μάντρα, Λ. Ελευθερίας, Γοριτσάκι), ότι την Δευτέρα 26/6/2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ύδρευσης από τις 08:00 π.μ. έως το πέρας των εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης . Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 23 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Εθελοντική Αιμοδοσία στις 21-06-23

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 21-06-23 και ώρα 10:00-14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (παλιό Δημαρχείο) στην Ελεούσα.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
1ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2023»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2023» Πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα, το βράδυ της Κυριακής (18-06-2023), όπου με σύμμαχο τον καλό καιρό αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μέρα του 1ου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2023» που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζίτσας. Συμμετέχοντες και επισκέπτες απόλαυσαν ένα διήμερο μουσικοχορευτικής παράδοσης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Η πρώτη μέρα του διημέρου, το βράδυ του Σαβ...

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
1ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών- 17-18 Ιουνίου 2023

Αλλαγές στο πρόγραμμα του διήμερου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Δήμο Ζίτσας- Πρεμιέρα το Σάββατο 17 Ιουνίου Διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2023» διοργανώνει, για πρώτη φορά φέτος, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζίτσας. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ λόγω της κήρυξης του τριήμερου εθνικού πένθους μεταβάλλεται και η έναρξή του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου με την εμφάνιση των φιλοξενούμενων χορευτικών συγκροτημάτων ενώ την Κυριακή 18Ιουνίου η «αυλαία θα πέσει» με τα χορευτικά των Συλλόγων...

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Εκατοντάδες δρομείς εντυπωσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές της παρακαλάμιας περιοχής του Δήμου Ζίτσας

«Για το Δήμο Ζίτσας η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί θεσμό που συμβάλει στην προσπάθεια ανάδειξης του φυσικού κάλλους της περιοχής του  ποταμού Καλαμά και τον καθιστά πόλο έλξης για τους λάτρεις των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και αθλητικών δραστηριοτήτων», υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος, αναφερόμενος στις   «ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» που ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου, με τη διεξαγωγή των αγώνων ορεινού τρεξίματος.

Αναρτήθηκε στις 13 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Ενημερωτική δράση της ΔΕΔΑ στην Ελεούσα για το φυσικό αέριο

Ενημερωτική δράση για τις υπηρεσίες της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) πραγματοποιήθηκε στην Ελεούσα με την υποστήριξη του Δήμου Ζίτσας. Στελέχη της επιχείρησης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωσαν τους πολίτες, δια ζώσης και με τη διανομή φυλλαδίου και κατέγραψαν το ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυο και να   συνδέσουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τους  με το φυσικό αέριο.

Αναρτήθηκε στις 13 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
1ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

Σας περιμένουμε στο 1ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών "Ολυμπιάδα 2023" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00 στην πλατεία Δημαρχείου Ελεούσας.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Δυναμική η παρουσία του Δήμου Ζίτσας στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2023»

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των προϊόντων του, ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην  «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2023»  που διοργανώνεται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

26,98° Υγρασία: 57% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα