Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

700.000 ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας στις Κοινότητες Νεοχωρίου, Ροδοτοπίου, Πρωτόπαππα και Ζίτσας

Το «δρόμο» προς υλοποίηση παίρνουν έργα οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ που δρομολόγησε η Δημοτική Αρχή Ζίτσας με στόχο τη στήριξη και ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας της περιοχής. Πρόκειται για τα έργα, «Βελτίωση Βατότητας Αγροτικών Δρόμων Δήμου Ζίτσας», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και «Βελτίωση Βατότητας Αγροτικών Δρόμων Τ.Κ. Ροδοτοπίου και Τ.Κ. Νεοχωρίου Δήμου Ζίτσας», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ  για τα οποία ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος υπέγραψε με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας τις σχετικές συμβάσεις υλοποί...

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Δίκτυο φυσικού αερίου για κάθε σπίτι, για κάθε επιχείρηση

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Δίκτυο φυσικού αερίου για κάθε σπίτι, για κάθε επιχείρηση.  

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Ενημέρωση του κοινού για την από αέρος ρίψη εμβολίων-δολωμάτων για τον εμβολιασμό της άγριας πανίδας έναντι του ιού της λύσσας

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Προγράμματος Επιτήρησης και Καταπολέμησης της Λύσσας των ζώων στη χώρα μας, θα ξεκινήσει αρχές Ιουνίου στην περιοχή μας(αν επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες), η από αέρος ρίψη εμβολίων-δολωμάτων για τη διατήρηση της ανοσοποίησης της άγριας πανίδας έναντι του ιού της λύσσας. Ενημερωθείτε παρακάτω για το εμβόλιο-δόλωμα.   ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ   Το  εμβολιακό  δόλωμα  είναι  μικρός  κύβος  χρώματος  λαδί – καφέ  με  οσμή  ψαριού  κ...

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Αγρότες, κτηνοτρόφοι ενημερώθηκαν για τη νέα ΚΑΠ σε ημερίδα του Δήμου Ζίτσας

Το ενδιαφέρον πολλών παραγωγών, κτηνοτρόφων και εκπροσώπων πιστοποιημένων φορέων προσέλκυσε η ενημερωτική ημερίδα που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας με αντικείμενο τη νέα ΚΑΠ 2023-2027. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (07/06/2023) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με στόχο την ενημέρωση των αγροτών της περιοχής σε καίρια ζητήματα που τους αφορούν.

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
ΟΠΕΚΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας

Στην υλοποίηση των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2023, με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και στις παιδικές κατασκηνώσεις, προχωρά ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Αγροτική Εστία βρίσκεται και εφέτος στο πλευρό των αγροτών, της αγρότισσας μητέρας και του παιδιού, μέσα από σειρά κοινωνικών προγραμμάτων, που στόχο έχουν να ενισχύσουν οικονομικά και να ψυχαγωγήσουν τους ανθρώπους της υπαίθρου. Από την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 μέχρι ...

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Συλλυπητήρια για το θάνατο της Νίκης Αγνάντη

Ο Δήμαρχος Ζίτσας με αφορμή την είδηση του θανάτου της Ομότιμης Καθηγήτριας Παθολογικής Ανατομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Νίκης Αγνάντη η οποία καταγόταν από τη Ζίτσα  απέστειλε την ακόλουθη συλλυπητήρια επιστολή: «Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της Νίκης Γύρα – Αγνάντη. Μια εξαίρετη προσωπικότητα, μια γυναίκα ιδιαίτερα δυναμική, ένα διακεκριμένο μέλος της Ιατρικής και Ακαδημαϊκής κοινότητας έφυγε από κοντά μας.

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Διακοπή ύδρευσης στην Ελεούσα στις 6-6-2023 και ώρα 11:00 π.μ. έως το πέρας των εργασιών

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κ. Ελεούσας και συγκεκριμένα του παλιού οικισμού (περιοχή Άγιος Γεώργιος, παλαιό Δημαρχείο, Μάντρα, Λ. Ελευθερίας, Γοριτσάκι), ότι  σήμερα 6/6/2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ύδρευσης από περίπου στις 11:00 π.μ. έως το πέρας των εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης . Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Συντονισμός ενεργειών για την αντιπυρική περίοδο

Πρακτικά ζητήματα που θα βοηθήσουν στην βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, καθώς και τα δεδομένα που δημιουργούνται από την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου για την πολιτική προστασία, εξετάστηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας το πρωί της Παρασκευής (02/06/2023).

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Ενημερωτική Ημερίδα «Η Νέα ΚΑΠ 2023 – 2027»

Ο Δήμος Ζίτσας, στα πλαίσια εφαρμογής της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 12:00μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα.   Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα είναι : Απαιτήσεις της Νέας ΚΑΠ 2023 – 2027 Εισηγητής :  Μενέλαος Γαρδικιώτης, Γεωπόνος, Πρόεδρος Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Οι προκλήσεις της φυτοπροστασίας στη Νέα ΚΑΠ 2023 – 2027 Χρήστος Ρούκος, Γεωπόνος(Ph.D., M.Sc.), Προϊστάμενος Π.Κ.Π.Φ.Π. & Φ.Ε. Ιωαννίνων          Στη...

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούνιος 2023 Περισσότερα »
Πρόσκληση σε επιμορφωτική συνάντηση που διοργανώνει το Νηπιαγωγείο Ζωοδόχου σε το Σάββατο με θέμα η «Η τέχνη της επικοινωνίας» συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 27 Μαΐου 2023 και ώρα 6.00 μ.μ.

«Η τέχνη της επικοινωνίας» Το θέμα θα παρουσιάσει η κα. Περδικάρη Ευριδίκη Ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτριαΗ συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας Ζωοδόχου.

Αναρτήθηκε στις 26 Μάιος 2023 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

26,98° Υγρασία: 57% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα