Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Απογραφή Γεωργικών Ελκυστήρων – Διατάξεις Προστασίας

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. Γ3Β/460/107056/06-04-2023 Υ.Α. του Υπ.Α.Α.Τ.(ΦΕΚ 2335/Β΄/2023) δόθηκε παράταση μέχρι και την 31/12/2023 για την απογραφή και την κυκλοφορία των γεωργικών ελκυστήρων που έχουν ταξινομηθεί ή απογραφεί πριν την 21/05/1998 και οι οποίοι είτε δεν διαθέτουν διάταξη προστασίας έναντι ανατροπής (ΔΠΕΑ) είτε αυτή που διαθέτουν δεν έχει εθνική έγκριση.

Αναρτήθηκε στις 09 Μάιος 2023 Περισσότερα »
Στους «μωβ κάδους» ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που δεν χρειαζόμαστε

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανακύκλωσης υιοθέτησε και υλοποιεί ο Δήμος Ζίτσας από τον περασμένο Οκτώβριο με την τοποθέτηση «μωβ κάδων» σε επιλεγμένα σημεία, όπου οι πολίτες μπορούν να εναποθέτουν τα παλιά τους ρούχα και παπούτσια. Με τον ερχομό της Άνοιξης και του Καλοκαιριού οπότε και γίνεται και το ξεκαθάρισμα των ρούχων στις ντουλάπες μπορούμε να τοποθετήσουμε τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που δεν χρειαζόμαστε στους «μωβ κάδους» .

Αναρτήθηκε στις 05 Μάιος 2023 Περισσότερα »
Συνάντηση του Δημάρχου Ζίτσας με το Μητροπολίτη Ιωαννίνων με αφορμή την αγιοκατάταξη του Πατριάρχη Ιερεμία Α΄

«Για το Δήμο μας  αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευλογία η αγιοποίηση  του Πατριάρχη Ιερεμία Α’ ο οποίος καταγόταν από τη Ζίτσα» ανέφερε ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στη Μητρόπολη Ιωαννίνων το πρωί της Πέμπτης (04-05-2023) όπου συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Μάξιμο.

Αναρτήθηκε στις 04 Μάιος 2023 Περισσότερα »
Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25-04-23 (έκτακτη)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσκαλεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν. 3852/2010, όπως αυτά τροποποιήθηκαν ή συμπληρώθηκαν μεταγενέστερα, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4954/2022, (ΥΠ.ΕΣ. 46731/13.07.2022) και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, την 25-04-2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 π.μ. έως 11.00 π.μ. για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη σχετικής αποφάσεως επί του μοναδικού θέματος της...

Αναρτήθηκε στις 24 Απρίλιος 2023 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2023 από 1/02/2023 έως 28/02/2023

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 21 Απρίλιος 2023 Περισσότερα »
Δήμος Ζίτσας και Υπουργείο Περιβάλλοντος ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να δώσουν και πάλι ζωή στο δασικό φυτώριο στην Κοινότητα Λαψίστας

Δήμος Ζίτσας και Υπουργείο Περιβάλλοντος ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να δώσουν και πάλι ζωή στο δασικό φυτώριο στην Κοινότητα Λαψίστας που σταμάτησε να λειτουργεί τα τελευταία δεκατρία χρόνια. Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς, και ο Δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος το μεσημέρι της Πέμπτης στο χώρο του δασικού φυτωρίου υπέγραψαν για το σκοπό αυτό μνημόνιο συνεργασίας  που προβλέπει την αξιοποίηση και ανάπτυξη του ανενεργού δασικού φυτωρίου Λαψίστας.

Αναρτήθηκε στις 21 Απρίλιος 2023 Περισσότερα »
Πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου

«Αγαπητές  συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, Φέτος θα μας δοθεί η δυνατότητα να γιορτάσουμε το Πάσχα, τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης χωρίς τα μέτρα της πανδημίας, έχοντας κοντά μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με τα χωριά μας να ζωντανεύουν και πάλι και τους ηλικιωμένους κατοίκους τους να αγκαλιάζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.  

Αναρτήθηκε στις 13 Απρίλιος 2023 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας παρέδωσε απινιδωτές στους Αθλητικούς – ποδοσφαιρικούς Συλλόγους

Με πέντε φορητούς απινιδωτές εξοπλίζει ο Δήμος Ζίτσας ισάριθμα γήπεδα του Δήμου, έδρες αντίστοιχων ποδοσφαιρικών ερασιτεχνικών ομάδων. Τους απινιδωτές παρέδωσαν το πρωί της Μ. Δευτέρας (10/04/2023)  ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαδάς, σε εκπροσώπους των ομάδων για τα γήπεδα Ασφάκας, Βουνοπλαγιάς, Ζωοδόχου, Κληματιάς και Πετσαλίου. Να σημειωθεί πως με τους πέντε νέους απινιδωτές καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ζίτσας καθώς για το γήπεδο της Ελεούσας είχε γίνει προμή...

Αναρτήθηκε στις 10 Απρίλιος 2023 Περισσότερα »
Διακοπές υδροδότησης

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης κατά μήκος της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας από θέση «Πράσινη Γωνιά» μέχρι την διασταύρωση της Περιφερειακής Οδού, περιλαμβανομένου και του οικισμού Αμπελακίων, ότι  την Μ.  Δευτέρα 10/4/2023 έως και Μ. Τρίτη 11/4/2023 θα πραγματοποιηθούν ολιγόωρες διακοπές στην υδροδότηση των ανωτέρω στα πλαίσια τμηματικών εργασιών  σύνδεσης με το καινούργιο δίκτυο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 07 Απρίλιος 2023 Περισσότερα »
Δημοπρατείται το κλειστό γυμναστήριο Ελεούσας

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό  επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Κατασκευή Μεταλλικού Κτιρίου – Κερκίδων Κλειστού Γυμναστηρίου Δ.Κ. Ελεούσας». Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.558.000,00 € χρηματοδοτείται από Πιστώσεις της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 30 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

32,98° Υγρασία: 35% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα