Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στις 11-03-23

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που ανακοινώθηκε από τη ΔΕΔΔΗΕ, γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής :  Το Σάββατο 11-3-2023 : Από ώρα 08:30 πμ έως 13:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Χρυσόραχη, Βλαχάτανο, Βατατάδες, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Πετσάλι, Πρωτόπαππα, Νεοχώρι και όλες οι πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις των παραπάνω περιοχών.

Αναρτήθηκε στις 09 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »
Παρουσίαση βιβλίου "Τρίποντο Ζωής"

Ο Δήμος Ζίτσας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου "Τρίποντο Ζωής" του Νίκου Ντούγια, το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων Καρβούνης στην Ελεουσα. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Μιχάλης Πλιάκος Δήμαρχος Ζίτσας, ενώ θα μιλήσουν για το βιβλίο: Ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Θωμάς Ανδρέου Ο Πρωτοσύγκελος της ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων κ. Δημοσθένης Ντάσιος Δικηγόρος Η Γιώτα Φλώρου Εκπαιδευτικός και Ο Νικόλαος Ντούγιας Συγγραφέας  Την εκδήλωση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος κ. Αγγελική Καραλή

Αναρτήθηκε στις 07 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »
Μείωση πίεσης υδροδότησης λόγω εργασιών ΔΕΗ

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που ανακοινώθηκε από το ΣΥΔΛΙ, τη νύχτα Σάββατο προς ξημέρωμα Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 ανακοινώθηκε από τη ΔΕΗ διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών,

Αναρτήθηκε στις 03 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στις 06-03-23 στην Κοινότητα Αγ. Ιωάννη

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κοινότητας. Αγ. Ιωάννη, ότι την Δευτέρα 6/3/2023 θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη διακοπή ύδρευσης από τις 8:00 π.μ. λόγω βλάβης του δικτύου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 03 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »
Περίληψη αίτησης που συζητείται την 5.4.2023 στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων σχετικά με το υπό σύσταση ίδρυμα "Ίδρυμα Έλλης Πασχίδη"

Ανάρτηση περίληψης της αίτησης που συζητείται την 5.4.2023 στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων, σχετικά με το υπό σύσταση ίδρυμα "Ίδρυμα Έλλης Πασχίδη".

Αναρτήθηκε στις 03 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »
Περίληψη της απο 03-02-2023 κύριας παρέμβασης του Δήμου Ζίτσας

Περίληψη της απο 03-02-2023 (αριθμ. καταθ.46/2023) κύριας παρέμβασης του Δήμου Ζίτσας (κληροδότημα Έλλης Πασχίδη), ασκηθείσα επί της απο 08-11-2022 και με αριθμ. καταθ. δικογράφου 373/2022 αιτήσεως ενωπιον του Τριμελούς Εφετείου Ιωαννίνων

Αναρτήθηκε στις 28 Φεβρουάριος 2023 Περισσότερα »
Υπεγράφη και ξεκινά η κατασκευή του «Πράσινου Σημείου» στο Δήμο Ζίτσας

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η κατασκευή του «Πράσινου Σημείου» (Green Point) στο Δήμο Ζίτσας, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το Δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Το εν λόγω έργο συνολικού προϋπολογισμού 572.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», και με  την υλοποίησή του συμβάλει στην ολοκληρωμένη διαχείριση των αποβλήτων. 

Αναρτήθηκε στις 24 Φεβρουάριος 2023 Περισσότερα »
Οι ΠαραΚαλάμιες Διαδρομές για 7η χρονιά στο Βουτσαρά του Δήμου Ζίτσας

Για 7η χρονιά θα διεξαχθούν φέτος οι ΠαραΚαλάμιες Διαδρομές στο Βουτσαρά του Δήμου Ζίτσας, Ιωαννίνων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με ασφάλεια τις διαδρομές στα ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια της περιοχής! Συγκεκριμένα, ο Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας (Voutsaras Mountain Bike) θα διοργανωθεί το Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα, 22 και 23 Απριλίου, ενώ για πρώτη φορά θα είναι διήμερος με αγώνα χρονομέτρησης το απόγευμα του Σαββάτου και την διαδρομή των 30 χιλιομέτρων το πρωί της...

Αναρτήθηκε στις 24 Φεβρουάριος 2023 Περισσότερα »
Δηλώσεις του Δημάρχου Ζίτσας για την παράταση στη διαβούλευση για τις Ε.Π.Μ. για τις περιοχές “Natura 2000”

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Αμυρά να παρατείνει για άλλους δύο μήνες (έως 30 Απριλίου) την περίοδο διαβούλευσης για τις Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες (ΕΜΠ) που αφορούν στις προστατευόμενες περιοχές “Natura 2000” λίμνης Παμβώτιδας και της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων, εκφράζει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Αναρτήθηκε στις 23 Φεβρουάριος 2023 Περισσότερα »
Απόκριες στο Δήμο Ζίτσας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζίτσας το απόγευμα (17:30) της Κυριακής (26/02/23) διοργανώνει παρέλαση καρναβαλιστών, η οποία θα ξεκινήσει από το παλιό Δημαρχείο στην Ελεούσα με προορισμό τη «Τζαμάλα» στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου όπου θα στηθεί αποκριάτικο γλέντι με γαϊτανάκι, χορούς και δρώμενα.

Αναρτήθηκε στις 23 Φεβρουάριος 2023 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

35,98° Υγρασία: 23% Άνεμος: 3,6 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα