Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επίκειται η υπογραφή νέας υπουργικής απόφασης σχετικά με τη διαδικασία του προγράμματος της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων έτους 2013.

Αναρτήθηκε στις 08 Φεβρουάριος 2013 Περισσότερα »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σύσσωμοι οι αυτοδιοικητικοί φορείς σε ολόκληρη την χώρα οφείλουμε να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην επαπειλούμενη εξαφάνιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Στην ισοπέδωση της τελευταίας ίσως μορφής κοινωνικού κράτους – κράτους πρόνοιας που έχει απομείνει όρθια.

Αναρτήθηκε στις 07 Φεβρουάριος 2013 Περισσότερα »
Διακήρυξη για την Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά ( είδη) γραφείου, προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων για το έτος 2013 Αρ. Απόφασης
1705

Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την  «Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά ( είδη) γραφείου, προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων για το έτος 2013» προϋπολογισμού 36.987,13€ με Φ. Π. Α. 23%   για τις αντίστοιχες ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 28 Ιανουάριος 2013 Περισσότερα »
Δέκατος όγδοος πανελλήνιος ποιητικός διαγωνισμός της "Τέχνης" Κιλκίς

Η Μακεδονική Καλλιτεχνική εταιρεία "Τέχνη" Κιλκίς προκηρύσσει το Δέκατο Όγδοο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο "Κούρος Ευρωπού", με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το σχετικό pdf αρχείο.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιανουάριος 2013 Περισσότερα »
Περίληψη Διακήρυξης Επαναληπτικής Δημοπρασίας έργου: : «Κατασκευή δικτύου διευθέτησης ομβρίων υδάτων στα επικίνδυνα τμήματα του οικισμού Τ.Κ. Άνω Λαψίστας» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.200.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.)

Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων, προκηρύσσει επαναληπτικό ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Κατασκευή δικτύου διευθέτησης ομβρίων υδάτων στα επικίνδυνα τμήματα του οικισμού Τ.Κ. Άνω Λαψίστας» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.200.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:

Αναρτήθηκε στις 16 Ιανουάριος 2013 Περισσότερα »
Περίληψη Διακήρυξης Επαναληπτικής Δημοπρασίας έργου "Αποχέτευση ομβρίων υδάτων οικισμού Τ.Κ. Ασφάκας"

Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων, προκηρύσσει επαναληπτικό ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Αποχέτευση ομβρίων υδάτων οικισμού Τ.Κ. Ασφάκας» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.175.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:

Αναρτήθηκε στις 16 Ιανουάριος 2013 Περισσότερα »
Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Πρακτικό Αρ. 01/06-01-2013 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δήμου Ζίτσας για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αναρτήθηκε στις 14 Ιανουάριος 2013 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Έως τέλος Φεβρουαρίου οι αιτήσεις του LEADER Μετά την ολοκλήρωση των ενημερωτικών συναντήσεων για την εφαρμογή του τοπικού προγράμματος Leader στην Ήπειρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Αναρτήθηκε στις 11 Ιανουάριος 2013 Περισσότερα »
Πρόσληψη 3 φυλάκων στον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α του Δήμου Ιωαννιτών

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α) Δήμου Ιωαννιτών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων...

Αναρτήθηκε στις 10 Ιανουάριος 2013 Περισσότερα »
Ευχαριστήρια επιστολή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΖΩΟΔΟΧΟΥ  Το Δ.Σ. του Συλλόγου γυναικών Ζωοδόχου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις εταιρείες:

Αναρτήθηκε στις 04 Ιανουάριος 2013 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

24,98° Υγρασία: 57% Άνεμος: 0 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα