Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στο Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει τη διενέργεια της ετήσιας παραδοσιακής εμποροπανήγυρης η οποία θα διεξαχθεί από τις 04 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη θέση «πράσινη γωνιά» στην Κοινότητα Βουνοπλαγιάς του Δήμου Ζίτσας. Η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, από την Πέμπτη 04 Αυγούστου και λήξη Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Αναρτήθηκε στις 04 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Έναρξη αιτήσεων - εγγραφών μέσω του Προγράμματος Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση

Έναρξη αιτήσεων - εγγραφών μέσω του Προγράμματος Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2022-2023 ΠΡΩΗΝ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

Αναρτήθηκε στις 04 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Αποκαλυπτήρια προτομής του Τάσου Χαλκιά στη γενέτειρά του την Κοινότητα Γρανιτσοπούλας από το Δήμο Ζίτσας

Εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του κορυφαίου Ηπειρώτη κλαρινίστα, Τάσου Χαλκιά, πραγματοποιεί ο Δήμος Ζίτσας στη γενέτειρά του την Κοινότητα Γρανιτσοπούλας την Δευτέρα (08/08/2022), κάνοντας πράξη την υπόσχεση του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου προς τον γιο του, Λάκη Χαλκιά. Την προτομή του αείμνηστου δεξιοτέχνη του κλαρίνου φιλοτέχνησε ο γνωστός γλύπτης Θεόδωρος Παπαγιάννης και τοποθετήθηκε στην πλατεία της Κοινότητας Γρανιτσοπούλας

Αναρτήθηκε στις 02 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με τον Διονύση Τσακνή στον αρχαιολογικό χώρο Μεγ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας

Με συναυλία του Διονύση Τσακνή, θα γιορτάσει φέτος την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο ο Δήμος Ζίτσας στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Μ. Γαρδικίου, στο  λόφο «Καστρί» την Πέμπτη (11/08/2022). Η μουσική βραδιά πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, με αφορμή την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο που γιορτάζει κάθε χρόνο το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού σε επιλεγμένους  αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία όλης της χώρας και στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 02 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Μα… Γυρεύοντας με τον Antonio Jimenez de la Salsa

Ο Δήμος Ζίτσας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 και σε συνεργασία με το κουκλοθέατρο ΑΝΤΡΑΛΑ, διοργανώνει παραστάσεις κουκλοθεάτρου με τίτλο «Μα... Γυρεύοντας με τον Antonio Jimenez de la Salsa». Ο μοναδικός, ανεπανάληπτος εμπνευστής των γεύσεων, τρομερός chef Antonio Jimenez de la Salsa έχει γράψει μια συνταγή που είναι μοναδική -και αυτή παρουσιάζει όπου και αν βρεθεί. Τι γίνεται όμως όταν ένας ποντικός του χαλάει τα σχέδια; Θα τα καταφέρει; Μπορούμε να τον βοηθήσουμε; Μια διαδραστική παράσταση κουκλοθεάτρου που κρύβε...

Αναρτήθηκε στις 01 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Ο Διονύσης Τσακνής στην Αρχαία Πασσαρώνα

Τη βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου θα γιορτάσει ο Δήμος Ζίτσας στις 11 Αυγούστου 2022 στην Ακρόπολη Μεγάλου Γαρδικίου (Αρχαία Πασσαρώνα) με τους Διονύση Τσακνή και Ιωάννα Καβρουλάκη  πλαισιωμένοι από μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Είσοδος ελεύθερη.

Αναρτήθηκε στις 01 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Δηλώσεις πολιτών για τη διευθέτηση των δασωμένων αγρών

Στην υποβολή δηλώσεων εγγραπτέων δικαιωμάτων του Ν. 2308/1995 για τα γεωτεμάχια με χαρακτηρισμό Α.Δ. μπορούν να προχωρήσουν οι πολίτες μετά τις πρόσφατες μεταβολές στην κείμενη νομοθεσία που επέφερε η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας που "απελευθέρωνε" τους δασωμένους αγρούς.

Αναρτήθηκε στις 01 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Όργανα εκγύμνασης για άτομα με αναπηρίες στο υπαίθριο γυμναστήριο στην Ελεούσα

Η πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα που έχει καταστεί πλέον σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων γίνεται ακόμη πιο φιλόξενη και φιλική για συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κάποια μορφή αναπηρίας, καθώς το υπαίθριο γυμναστήριο εμπλουτίστηκε με όργανα εκγύμνασης για άτομα με αναπηρίες ή κινητικά προβλήματα, ενώ τοποθετήθηκε και ένα τραπέζι του πινγκ- πονγκ .

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούλιος 2022 Περισσότερα »
Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Ζίτσας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει:

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούλιος 2022 Περισσότερα »
Στο Άνω Βαθύ Σάμου το χορευτικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου

Χορούς της Ηπείρου απόλαυσε  το κοινό της Σάμου από  το  Τμήμα παραδοσιακών χορών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζίτσας  που συμμετείχε στο 20ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών μετά από πρόσκληση του πολιτιστικού συλλόγου  Βαθέος Σάμου « Ο Καπετάν Λαχανάς».

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2022 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

21,98° Υγρασία: 73% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα