Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Σύγκληση της Πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Ζίτσας

Πρόσκληση σύγκλησης της Πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς  Δήμου Ζίτσας Συνεδρίαση 1η   Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Ζίτσας που θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ζίτσας(Λ. Πασσαρώνος 1, Ελεούσα) για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με το Ν.4830/20...

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούλιος 2022 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests στην Κοινότητα Ζαλόγγου

Την Παρασκευή (08/07/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 έως τις 11:30 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Κάτω Ζαλόγγο  και από τις 11:45 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό καφενείο στο Άνω Ζάλογγο, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούλιος 2022 Περισσότερα »
Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές

Με απόφαση του Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ιωαννίνων αποφασίστηκε η προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και μηχανημάτων, καθώς και της παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και περιοχές ειδικής προστασίας σε ημέρες και ώρες που ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς θεωρείται υψηλός, (ο δείκτης επικινδυνότητας να είναι (3) και άνω, σύμφωνα με τον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γ.Γ.Π.Π.). Η απόφαση ισχύει μέχρι τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου στις 31 Οκτωβρίου, από τη δύση του ηλίο...

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούλιος 2022 Περισσότερα »
Επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Ζίτσας για την υποβάθμιση των υπηρεσιών ταχυδρομείου

Επιστολή διαμαρτυρίας  απέστειλε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με αφορμή το κλείσιμο του  ταχυδρομικού καταστήματος  στην Ελεούσα το οποίο εξυπηρετούσε περισσότερους από 8.000 μόνιμους κατοίκους και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής. Στην επιστολή που απέστειλε προς τον αρμόδιο Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης  και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ  Α.Ε.  ο Δήμαρχος Ζίτσας αναδεικνύει τα προβλήματα που δημιουργούνται και ζητά άμεσα την πρόσληψη ταχυδρόμων.

Αναρτήθηκε στις 30 Ιούνιος 2022 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests στη Μεταμόρφωση 01/07/22

Την Παρασκευή (01/07/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό κατάστημα,  στην Κοινότητα Μεταμόρφωσης, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 30 Ιούνιος 2022 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ στην Κάτω Λαψίστα

Την Παρασκευή (24/06/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στην Κοινότητα Κάτω Λαψίστας, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 23 Ιούνιος 2022 Περισσότερα »
Παρουσία της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου οι υπογραφές για τα πεζοδρόμια και τον οδοφωτισμό στον Άγιο Ιωάννη

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνου Λογοθέτη και του Ειδικού Γραμματέα Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου Ευάγγελου Κωνσταντίνου. Η συνάντηση επισφραγίστηκε με την υπογραφή, από το Δήμαρχο Ζίτσας και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, της σύμβασης για την έναρξη ενός σημαντικού έργου υποδομής που αφορά τόσο τους φιλοξενούμενους της δομής «Αγία Ελένη» όσο...

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούνιος 2022 Περισσότερα »
Ορθοπεταλιές στο Δήμο Ζίτσας

Ο άστατος καιρός το απόγευμα της Πέμπτης (16/06/2022) δεν πτόησε τους 50 ποδηλάτες, όλων των ηλικιών, οι οποίοι συμμετείχαν στην ποδηλατοδρομία που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμματίζει και διοργανώνει τους θερινούς μήνες.

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούνιος 2022 Περισσότερα »
Φάρμακα για την καλλιέργεια της πατάτας

Κατάλογος με τις εγκεκριμένες δραστικές ουσίες εντομοκτόνων και μυκητοκτόνων σχετικά με τους εχθρούς και τις ασθένειες για την καλλιέργεια της πατάτας.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούνιος 2022 Περισσότερα »
Ο γεωργικός σύμβουλος ξανά μαζί με τον παραγωγό

Ενημέρωση για το υπο-Μέτρο 2.1 «Χρήση συμβουλευτικών υπηρεσιών στο γεωργικό τομέα-Στήριξη για αποκόμιση οφέλους από τη χρήση συμβουλευτικών υπηρεσιών»

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούνιος 2022 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

32,48° Υγρασία: 28% Άνεμος: 2,81 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα