Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Παράταση αδειών οδήγησης

ΑΠΟ 06/03/2021 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΑ ΚΕΠ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ . Παράταση για χρονικό διάστημα 10 μηνών της ισχύος των αδειών οδήγησης με ημερομηνία λήξης από 1/9/2020 έως και 30/6/2021. Παράταση για χρονικό διάστημα 6 μηνών ή έως την 1/7/2021 της ισχύος των αδειών οδήγησης για τις οποίες είχε ήδη δοθεί επτάμηνη παράταση και η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους βρίσκεται από 1/9/2020 έως και 30/6/2021.

Αναρτήθηκε στις 02 Μάρτιος 2021 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2021 από 1/01/2021 έως 31/01/2021

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 02 Μάρτιος 2021 Περισσότερα »
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας, στην  τακτική του  συνεδρίαση  που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/02/2021) και κατά τη διάρκεια της συζήτησης των προ ημερήσιας διάταξης θεμάτων αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση  ψηφίσματος σύμφωνα με το οποίο:

Αναρτήθηκε στις 25 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
Κατάλογος γεωργικών φαρμάκων για τις οινοποιήσιμες ποικιλίες της καλλιέργειας του αμπελιού

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει τους παραγωγούς σχετικά με τα εγκεκριμένα εντομοκτόνα και μυκητοκτόνα φάρμακα που πρέπει να χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των εχθρών και των ασθενειών των αμπελώνων παραγωγής οίνου.

Αναρτήθηκε στις 25 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
Δικαίωση από την ακυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης για την απόφαση του ΑΣΔΣΑ για το διαγωνισμό λειτουργίας των ΣΜΑ

Δικαίωση για τους πολίτες  αποτελεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που ακυρώνει την απόφαση του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Α.Σ.Δ.Σ.Α.) Περιφέρειας Ηπείρου για το διαγωνισμό λειτουργίας και συντήρησης των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Αναρτήθηκε στις 24 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΕΛΕΟΥΣΑΣ Δ. ΖΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ: Εκτίθεται σε φανερή, προφορική και μειοδοτική δημοπρασία (άρθρο 194 του Ν. 3463/2006 και Π.Δ. 270/1981), η μίσθωση ενός έτοιμου προς χρήση οικήματος στην Κοινότητα Ελεούσας, της Δ. Ε. Πασσαρώνος, του Δήμου Ζίτσας που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες στέγασης του ΚΑΠΗ Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας, και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης. Μετά την παρέλευση της προβλεπόμενης εικοσαήμερ...

Αναρτήθηκε στις 24 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 για το διάστημα από 20-02-21 και έως και τη 1-03-21

Προς τον σκοπό αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 θεσπίζονται έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας ανά πεδίο δραστηριότητας και επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσης. Ο Δήμος Ζίτσας εντάσσεται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου και τα νέα μέτρα προστασίας ισχύουν για το διάστημα από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00.

Αναρτήθηκε στις 20 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
Δήλωση Δημάρχου Ζίτσας

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσης Νίκος Χαρδαλιάς δήλωνε πως «η ανθρωπογεωγραφία και όχι μόνο, των μητροπολιτικών περιοχών, άρα και της Αττικής, δεν επιτρέπει τη λήψη κάθετων μέτρων ανά Δήμο. Πουθενά σε παγκόσμια πρακτική δεν υπάρχουν πρωτόκολλα, εγχειρίδια διαχείρισης κρίσης για κάτι τέτοιο, όσον αφορά υγειονομικούς κινδύνους». Το απόγευμα της Παρασκευής εφαρμόζοντας τη λαϊκή μας παροιμία «φταίει ο γάιδαρος και χτυπάμε το σαμάρι» ανακοίνωσε πως «ο Δήμος Ζίτσας τίθεται σε καθεστώς αυξημένου κι...

Αναρτήθηκε στις 20 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid τεστ στο Πνευματικό Κέντρο Ζίτσας

Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την ΚΟΜΥ Ιωαννίνων και την 6η ΥΠΕ θα πραγματοποιήσει rapid tests  την Πέμπτη (18/02/2021)στην Κοινότητα Ζίτσας.   Οι μονάδες θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 02:00 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο. Οι κάτοικοι των Κοινοτήτων και οικισμών της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ, μπορούν να προσέλθουν το πρωί της Πέμπτης στην Κοινότητα Ζίτσας.   

Αναρτήθηκε στις 16 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Ζίτσας

Κλειστά θα παραμείνουν στο Δήμο Ζίτσας τα σχολεία όλων των βαθμίδων (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) τη Δευτέρα (15/02/2021), λόγω των προγνώσεων για επερχόμενο ολικό παγετό. Στόχος η ασφάλεια και η προστασία της υγείας  των νηπίων και των μαθητών.

Αναρτήθηκε στις 14 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

26,98° Υγρασία: 44% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα