Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προς υλοποίηση έργα 2,3εκατ. ευρώ στο Δήμο Ζίτσας

Τις συμβάσεις για την υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ στις Κοινότητες Αγίου Ιωάννη και Λιγοψάς του Δήμου Ζίτσας υπέγραψαν, το πρωί της Πέμπτης (11-02-2021), ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Πέτρος Αρλέτος.

Αναρτήθηκε στις 11 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
Χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2021

Σύμφωνα με την εγκύκλιο Δ12α/οικ.40365/ΓΠοικ.3109/48/21-1-202, με θέμα «Διευκρινιστική Εγκύκλιος για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2021 από τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας»  Επισημαίνεται ότι:  Για την ανανέωση αλλά και την έκδοση των νέων Δελτίων η ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ ΟΡΊΖΕΤΑΙ Η 25 - 1 - 2021 ΚΑΙ ΛΉΞΗΣ Η 31 -10-2021. Τα δελτία θα χορηγούνται στους δικαιούχους τόσο από τις αρμόδιες Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων στις οποίες ανήκουν οι δικαιούχοι όσο και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) μέχρι 31/10/202...

Αναρτήθηκε στις 02 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2020 από 1/12/2020 έως 31/12/2020

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 01 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Αμπελιού

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει τους παραγωγούς σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού.

Αναρτήθηκε στις 29 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Διαψεύστηκαν οι «Κασσάνδρες» για τη μίσθωση του καφενείου στο Πολύδωρο

Με το ποσό των 150ευρώ μηνιαίως  εκμισθώθηκε το δημοτικό ακίνητο – καφενείο στην Κοινότητα Πολυδώρου διαψεύδοντας για ακόμη μία φορά τις «Κασσάνδρες» που έκριναν αυθαίρετα πως  το ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς των 85 ευρώ που όριζε η δημοπρασία ήταν υπερβολικό. Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης  της παράταξης «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» με την οποία επέκρινε σφόδρα τη Δημοτική Αρχή γιατί θεωρούσε υπερβολικό το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς κατηγορώντας τη πως «με τις επιλογές της δε θέλει να λειτουργήσει καφενείο σε...

Αναρτήθηκε στις 28 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Διαδικτυακή εκδήλωση: Ενημέρωση Για Το Θεσμό Της Κοινωνικής Και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Tο Κέντρο Στήριξης ΚΑΛΟ σε συνεργασία με τον Δήμο Ζίτσας, σας προσκαλεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:30, σε διαδικτυακή εκδήλωση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ με θέμα: Ενημέρωση Για Το Θεσμό Της Κοινωνικής Και Αλληλέγγυας Οικονομίας Η διοργάνωση απευθύνεται στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για το Θεσμό της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, στους υφιστάμενους και στους εν δυνάμει κοινωνικούς επιχειρηματίες.   Για εκδήλωση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ: shorturl.at/kqQS7

Αναρτήθηκε στις 28 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Επιδείνωσης Καιρού 26-01-21

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ, προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (26-01-2021) και από τα βορειοδυτικά, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και από το απόγευμα τοπικά πολύ θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους στο Ιόνιο. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από τις βραδινές ώρες στα βόρεια που την Τετάρτη (27-01-2021) θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα (πτώση 6-8 βαθμούς). Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Αναρτήθηκε στις 26 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Εθελοντική αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ελεούσας διοργανώνει ανοιχτή αιμοληψία την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, από τις 5.30 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο παλιό Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας Ο Σύλλογος και η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» θα τηρήσουν, όπως πάντα όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την υγεία και την ασφάλεια τόσο των εθελοντών αιμοδοτών όσο και του προσωπικού της αιμοδοσίας.  

Αναρτήθηκε στις 26 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Ανακοίνωση διακοπής νερού στην Ελεούσα

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Ελεούσας, που κατοικούν επί της οδού Λαμπρίδη (περιοχή Γορίτσα), ότι η διακοπή νερού οφείλεται σε εργασίες αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο. Η υδροδότηση θα επανέλθει μόλις αποκατασταθεί η βλάβη. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 22 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας

H Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Γ.Ο.), στο πλαίσιο του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας» - Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020 - προκηρύσσει Β' Κύκλο υποβολής αιτήσεων για υποψήφιους ωφελούμενους.Το έργο υλοποιείται και στις 13 περιφέρειες της χώρας και περιλαμβάνει την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης και την Πιστοποίηση των αποκτηθέντων γνώσεων και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων ωφελ...

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

26,98° Υγρασία: 44% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα