Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ο Δήμος Ζίτσας στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση

Στο πλευρό πολιτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση στάθηκε και τη χρονιά που πέρασε ο Δήμος Ζίτσας με τη διανομή τροφίμων και ειδών που καλύπτουν βασικές ατομικές ανάγκες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και  του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

Αναρτήθηκε στις 30 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Μουσικό "ταξίδι" με το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου

Με τη μουσική παράσταση από το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής από το Τμήμα μαγειρικής του Δημόσιου ΙΕΚ συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος Ζίτσας  την περίοδο των εορτών. 

Αναρτήθηκε στις 27 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση των κατολισθήσεων-καταπτώσεων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ζίτσας

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Ζίτσας και της Περιφέρειας για την αποκατάσταση των κατολισθήσεων - καταπτώσεων που σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

Αναρτήθηκε στις 24 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Κάλαντα στο Δημαρχείο Ζίτσας

Γιορτινή η ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο Ζίτσας, στην Ελεούσα, την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς «πλημμύρισε» με χαρούμενες παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Αναρτήθηκε στις 24 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΓΟΨΑΣ

Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός δημοτικού ακινήτου «ισόγειου καταστήματος» εμβαδού 72,34τ.μ., (με βοηθητικό χώρο 22,32τ.μ.), το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο δημοτικού ακινήτου στην κεντρική πλατεία Κοινότητας Λιγοψάς [Δ.Ε. Εκάλης] Δήμου Ζίτσας, για τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: 73,00 € μηνιαίως και για χρονικό διάστημα τριών [3] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το Νόμο. Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας [Λεωφ. Πασσαρ...

Αναρτήθηκε στις 23 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ)

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ζίτσας, που εδρεύει στην Ελεούσα Ιωαννίνων και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):       ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης) Κωδικός θέσης Υπηρεσία Έδρα υπηρε...

Αναρτήθηκε στις 23 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Πρεμιέρα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ζίτσας

Χριστούγεννα μύρισαν… το απόγευμα της Παρασκευής (20/12/2019), στο Δήμο Ζίτσας με την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς φορείς.

Αναρτήθηκε στις 20 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Προτάσεις στο ΕΣΠΑ για έργα αποχέτευσης 5εκατ. ευρώ με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας

Την υποβολή προτάσεων ένταξης και χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ έργων αποχέτευσης ακαθάρτων συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνά τα 5εκατ. ευρώ για το υπόλοιπο του οικισμού της Ελεούσας καθώς και για τον οικισμό του Αγίου Ιωάννη ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη συνεδρίασή του το βράδυ της Πέμπτης (19/12/2019).

Αναρτήθηκε στις 20 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Παράταση σύνδεσης με το αποχετευτικό σύστημα Ελεούσας

Στα πλαίσια σύνδεσης των ακινήτων στην Δ.Κ. Ελεούσας, με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων, σας ενημερώνουμε ότι για όλες τις οδούς που συνδέονται με το αποχετευτικό σύστημα παραχωρείται παράταση μέχρι τις 31/03/2020. Σημειώνεται, για άλλη μια φορά, ότι η σύνδεση κάθε ακινήτου, είτε πρόκειται για οικία, είτε για άλλη εγκατάσταση, με το δίκτυο ακαθάρτων είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με το άρθρο 2ο του Κανονισμού Λειτουργίας Αποχέτευσης Δήμου Ζίτσας – υπ’ αριθμ. 37/2019 (ΑΔΑ: 6ΑΤΦΩΡΓ-Ν26) απόφαση Δ.Σ. Δήμου Ζίτσας και γίνεται δε στο φρεάτιο που έχ...

Αναρτήθηκε στις 19 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Χριστούγεννα στο Δήμο Ζίτσας με ποικίλες εκδηλώσεις και δρώμενα

«Ελάτε όλοι μαζί να ζωντανέψουμε… και να βιώσουμε το πνεύμα των εορτών στην πλατεία Δημαρχείου», με τα λόγια αυτά ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ζίτσας Γεώργιος Ράδος κάλεσε όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που ξεκινούν την Παρασκευή (20/12/2019) με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου.  

Αναρτήθηκε στις 17 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

21,98° Υγρασία: 64% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα