Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ζίτσας

Στη μαγεία της πιο γλυκιάς… γιορτής του χρόνου θα μυηθούν μικροί και μεγάλοι που θα επισκεφθούν την πλατεία Δημαρχείου, στην Ελεούσα, τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αναρτήθηκε στις 13 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ)

Κακοκαιρία προβλέπεται από σήμερα το βράδυ Παρασκευή (13-12-2019) και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους. Μέχρι τη νύχτα του Σαββάτου (14-12-2019) η κακοκαιρία θα έχει περιοριστεί στα νοτιοανατολικά. Πιο αναλυτικά: 1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν: ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (13-12-2019) Από τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και από τη νύχτα στην Κρήτη. ΤΟ...

Αναρτήθηκε στις 13 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Κοινωνικό μέρισμα: Πώς γίνεται η υποβολή της αίτησης - Ποιοι οι δικαιούχοι

Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ για την υποβολή των αιτήσεων θα ανοίξει στις 17 Δεκεμβρίου με στόχο να κλείσει στις 26 και στη συνέχει να πιστωθούν οι λογαριασμοί πριν την 31η Δεκεμβρίου.

Αναρτήθηκε στις 12 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2019 από 1/11/2019 έως 30/11/2019

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 12 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Μελισσοκόμοι από το Δήμο Ζίτσας πρόβαλαν τα προϊόντα τους στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

«Βήμα» εξωστρέφειας και προβολής των προϊόντων τους, έδωσε για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Ζίτσας, σε ντόπιους μελισσοκόμους-παραγωγούς συμμετέχοντας με δικό του περίπτερο, στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας το τριήμερο Παρασκευή έως και Κυριακή (06-08/12/2019).

Αναρτήθηκε στις 09 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής

ΠρόσκλησηΕκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση μητρώουενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικούγια την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής(χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις, σεισµοί, δασικέςπυρκαγιές,  κλπ)στιςπεριοχέςευθύνης του Δ. Ζίτσας Ν. Ιωαννίνων για την χρονική περίοδο από 01/01/2020 έως 31/12/2020.

Αναρτήθηκε στις 06 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) - ακαδ. έτους 2018-2019

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)- ακαδ. έτος 2018/19» και σε εφαρμογή του Κανονισμού του Προγράμματος (Απόφαση 99166/Ζ1/20-6-2019, ΦΕΚ 2555/B/27-6-2019) προκηρύσσει κατ’εκτίμηση 3.771 προπτυχιακές υποτροφίες σε επιμελείς φοιτητές/τριες που σπουδάζουν σε όλα τα Τμήματα/Σχολές των ΑΕΙ της χώρας και ανήκουν σε Ευπαθείς και άλλες Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ). Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (...

Αναρτήθηκε στις 04 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζίτσας για το 2020

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης του Δήμου Ζίτσας για το 2020, στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/11/2019).  

Αναρτήθηκε στις 28 Νοέμβριος 2019 Περισσότερα »
Εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους στο Δήμο Ζίτσας

Με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε πραγματοποίησαν  ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους.

Αναρτήθηκε στις 26 Νοέμβριος 2019 Περισσότερα »
Παράταση ανανέωσης καρτών αναπηρίας έως 31/12/2019

Σας ενημερώνουμε ότι η ανανέωση-έκδοση των δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ παρατείνεται έως 31/12/2019.

Αναρτήθηκε στις 21 Νοέμβριος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

21,98° Υγρασία: 64% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα