Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Υπεγράφη και ξεκινά η Β΄ φάση του αποχετευτικού ακαθάρτων στην Ελεούσα

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η κατασκευή της Β΄ φάσης του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην κοινότητα Ελεούσας, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης υλοποίησής του έργου  από το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Το εν λόγω έργο συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ με την υλοποίησή του δίνει ολοκληρωμένη λύση στη πρόβλημα διαχείρισης των οικιακών λυμάτων του οικισμού της Ελεούσας.

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »
Συνεχίζονται τα διαδικτυακά σεμινάρια Αγωγής Υγείας για Παιδιά

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στο πλαίσιο του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30 πραγματοποιεί σεμινάριο με θέμα τις εξαρτήσεις (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά).

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »
Δωρεάν μετακινήσεις με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ για συγκεκριμένες διαδρομές εξασφαλίζει ο Δήμος Ζίτσας

Δωρεάν μετακινήσεις για τους κατοίκους των απομακρυσμένων οικισμών καθώς και μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων εξασφαλίζει ο Δήμος Ζίτσας , με τη νέα σύμβαση που θα υπογράψει με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Το Δημοτικό Συμβούλιο στη διάρκεια της συνεδρίασής του το μεσημέρι της Τετάρτης (02-06-2021) ενέκρινε ομόφωνα  τους όρους της σύμβασης η εφαρμογή της οποίας θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου. 

Αναρτήθηκε στις 03 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »
Το Εκθετήριο Οίνου στη Ζίτσα φωτίστηκε πορτοκαλί για την ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Με πορτοκαλί χρώμα, το χρώμα της ζωής και της ελπίδας, φωταγωγήθηκε το βράδυ της Κυριακής 30 Μαΐου το Εκθετήριο Οίνου στην Κοινότητα Ζίτσας,  στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Αναρτήθηκε στις 31 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Συντονισμός ενεργειών για την αντιπυρική περίοδο

Η βελτίωση της συνεργασίας για την εφαρμογή συντονισμένων μέτρων και δράσεων με στόχο την πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση των πυρκαγιών, καθώς και πρακτικά ζητήματα που θα βοηθήσουν στην βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού  στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου εξετάστηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας το πρωί της Πέμπτης (27/05/2021).

Αναρτήθηκε στις 27 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Επί τάπητος η ενίσχυση και αναβάθμιση του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. και του ΕΠΑ.Λ στο Δήμο Ζίτσας

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Γεώργιο Βούτσινο είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Αναρτήθηκε στις 25 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ στην πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) θα πραγματοποιήσει ο ΕΟΔΥ την Πέμπτη (20/05/2021) στην Κοινότητα Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας. Στο πλαίσιο των ανοιχτών δράσεων που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ στην περιοχή μας, κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:30 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι την πλατεία του Δημαρχείου στην Ελεούσα, όπου κάτοικοι των Κοινοτήτων και οικισμών της ευρύτερης περιοχής μπορούν να προσέλθουν για να υποβληθούν σε τεστ.

Αναρτήθηκε στις 18 Μάιος 2021 Περισσότερα »
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΣΤΕΦΟΥ ΣΤΕΦΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ζίτσας, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του πρώην Δημάρχου Πασσαρώνας Στέφου Στέφου, συνήλθε σήμερα, Δευτέρα (17/05/2021), σε κατ’ επείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση, προκειμένου να εκφράσει τη θλίψη του και να αποτίσει ελάχιστο  φόρο τιμής στον εκλιπόντα.  

Αναρτήθηκε στις 17 Μάιος 2021 Περισσότερα »
930.000ευρώ για έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης σχολικών κτιρίων του Δήμου Ζίτσας

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η υλοποίηση των  έργων, προϋπολογισμού 930.000ευρώ, που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων του Δήμου Ζίτσας, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Αναρτήθηκε στις 14 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Εγγραφές και επανεγγραφές στις δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζίτσας

Οι εγγραφές και επανεγγραφές στις δομές της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ζίτσας για το σχολικό έτος 2021-2022 θα πραγματοποιηθούν απο 10 Μαΐου εως 31 Μαΐου. και ώρες 7:30 π.μ εως 15:μμ.

Αναρτήθηκε στις 10 Μάιος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

18,98° Υγρασία: 82% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα