Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοτικού Συμβουλίου

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναρτώνται και στη σελίδα του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στη σελίδα του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ.

Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητής Υπηρεσιών από HEPOS - Ελληνικό Σύστημα Εντοπισμού HEPOS. Αρ. Απόφασης
127/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει την εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή Υπηρεσιών από HEPOS - Ελληνικό Σύστημα Εντοπισμού HEPOS.  

Αναρτήθηκε στις 22 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Διάλυση του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: «ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΡΙΤΣΑΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» και έγκριση αμοιβής λογιστή. Αρ. Απόφασης
143/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: 1.Την διάλυση του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: «ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΡΙΤΣΑΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ».

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση της ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων έτους 2013 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ζίτσας. Αρ. Απόφασης
142/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει την ετήσια έκθεση πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ζίτσας έτους 2013, όπως αυτή έχει συνταχθεί από την ανωτέρω επιτροπή και έχει εγκριθεί με την υπ’ αριθ. 21/2014 απόφασή της.

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Πλακοστρώσεις στο Τ.Δ Πρωτόπαππας» αναδόχου « Π. Σαρακατσάνος και Υιοί Ε.Ε.». Αρ. Απόφασης
141/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Πλακοστρώσεις στο Τ.Δ. Πρωτόπαππας», το οποίο εκτέλεσε η «Π. Σαρακατσάνος και Υιοί Ε.Ε ».

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Ασφαλτόστρωση εσωτερικής οδοποιίας και τοιχίο αντιστήριξης Τ.Κ. Γρανιτσοπούλας» αναδόχου Ε.Δ.Ε κ. Ντόκου Κων/νου. Αρ. Απόφασης
140/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ασφαλτόστρωση εσωτερικής οδοποιίας και τοιχίο αντιστήριξης Τ.Κ Γρανιτσοπούλας», το οποίο εκτέλεσε ο Ε.Δ.Ε. κ. Ντόκος Κων/νος.

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: «Κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων στην Τ.Κ Αγ. Ιωάννη», που εκτελεί ο Ε.Δ.Ε κ. Λαδάς Νικόλαος. Αρ. Απόφασης
139/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει την χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: «Κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων στην Τ.Κ. Αγ. Ιωάννη», το οποίο εκτελεί ο Ε.Δ.Ε κ. Λαδάς Νικόλαος, μέχρι 30-07-2014 με την νόμιμη αναθεώρηση τιμών.

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: «Βελτιώσεις υποδομών στην Τ.Κ Παλιουρής» που εκτελεί ο Ε.Δ.Ε κ. Κόντης Νικόλαος. Αρ. Απόφασης
138/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει την χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: «Βελτιώσεις υποδομών στην Τ.Κ Παλιουρής» το οποίο εκτελεί ο Ε.Δ.Ε κ. Κόντης Νικόλαος, μέχρι 30-06-2014 με την νόμιμη αναθεώρηση τιμών.

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση 1ου Α.Π.Ε του έργου: «Αντικατάσταση στέγης στο Δημοτικό σχολείο της Τ.Κ Εκκλησοχωρίου του Δήμου Ζίτσας» που εκτελεί ο Ε.Δ.Ε κ. Γκούτσης Αχιλλέας. Αρ. Απόφασης
137/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει τον 1ο Ανακεφαλαιωτικό πίνακα εργασιών του έργου: «Αντικατάσταση στέγης στο Δημοτικό Σχολείο της Τ.Κ Εκκλησοχωρίου του Δήμου Ζίτσας», το οποίο εκτελεί ο Ε.Δ.Ε κ. Γκούτσης Αχιλλέας.   

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση 3ου Α.Π.Ε του έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και πλατειών Δήμου Ζίτσας» (Δημ. Ενότητα Ζίτσας) που εκτελεί η Κ/Ξ Τσομπίκος Δημήτριος– Ηλίας Νικόλαος. Αρ. Απόφασης
136/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει το 2ο  Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και τον 3ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα εργασιών του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και πλατειών Δήμου Ζίτσας», το οποίο εκτελεί η Κ/Ξ Τσομπίκος Δημήτριος – Ηλίας Νικόλαος.   

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση 2ου Α.Π.Ε του έργου: «Διαμόρφωση υπογείου νέου Δημαρχείου Δ.Ε Πασσαρώνος» που εκτελεί η Κ/Ξ Γ. Ζιάκκας – Ν. Ηλίας». Αρ. Απόφασης
135/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει τον 2ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα εργασιών του έργου: «Διαμόρφωση υπογείου νέου Δημαρχείου», το οποίο εκτελεί η Κ/Ξ Γεώργιος Ζιάκκας – Νικόλαος Ηλίας.

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

19,98° Υγρασία: 77% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα