Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοτικού Συμβουλίου

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναρτώνται και στη σελίδα του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στη σελίδα του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ.

Διαγραφή οφειλής από βεβαιωτικό κατάλογο ύδρευσης Δήμου Ζίτσας Αρ. Απόφασης
134/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει:    Την διαγραφή του ποσού των 8,61 € από τους χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης 28 και 29 έτους 2014 της Δ.Ε. Ζίτσας το οποίο χρεώθηκε εκ παραδρομής στον κ. Γιαννέτα Αναστάσιο του Ευαγγέλου. 

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών. Αρ. Απόφασης
133/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την επιστροφή, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος και για τους λόγους που αναφέρονται στην εισήγηση, του ποσού των 76,78€ στον κ. Γκόγκο Πέτρο του Αριστείδη και του ποσού των 25,67€ στον κ. Νούση Θωμά του Ευαγγέλου.

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση της υπ’ αριθ. 12/2014 Απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ζίτσας» με θέμα: «Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2014» Αρ. Απόφασης
132/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει την υπ’ αριθ. 12/2014 Απόφαση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ζίτσας» με θέμα: «Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2014».

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Διάθεση πίστωσης στο Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ζίτσας». Αρ. Απόφασης
131/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την διάθεση πίστωσης εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000,00) ευρώ στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ζίτσας», από τον 2ο λογαριασμό του ταμείου του Δήμου «Έκτακτα ανειδίκευτα».

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση και ψήφιση έκτακτης επιχορήγησης στο Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου με την επωνυμία: «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ» και «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ». Αρ. Απόφασης
130/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση και ψήφιση έκτακτης επιχορήγησης ποσού 45.000,00 ευρώ σε βάρος του Κ.Α. 00-6731 «Προαιρετικές εισφορές στα Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου», του προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 για την επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ζiτσας» και ποσού 15.000,00 ευρώ σε βάρος του ιδίου Κ.Α. για την επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία:

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση και διάθεση πίστωσης για πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Αρ. Απόφασης
129/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: 1. Την διάθεση και ψήφιση πίστωσης ποσού 60.000,00 € σε βάρος του Κ.Α. 15-6471 του προϋπολογισμού οικ. έτους 2014, για την κάλυψη δαπανών των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά το τρέχον έτος. Συγκεκριμένα η ανωτέρω πίστωση θα διατεθεί για την παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων και χορευτικών συγκροτημάτων, αθλητικών, μουσικών και επετειακών εκδηλώσεων

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Προγραμματισμός προσλήψεων με δίμηνες συμβάσεις για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Αρ. Απόφασης
128/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: 1.Την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη απρόβλεπτων, έκτακτων και κατεπειγουσών εποχιακών, αυξημένων κατά την εαρινή – καλοκαιρινή περίοδο αναγκών, για τους λόγους που αναφέρονται στο εισηγητικό σκέλος της απόφασης και συγκεκριμένα:

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2014. Αρ. Απόφασης
126/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει:   Την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 και την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος σύμφωνα με την πρόταση του τμήματος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου, όπως αυτή έχει κατατεθεί από τον εισηγητή και έχει εγγραφεί ανωτέρω. 

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο, εγκατεστημένης ισχύος 990 KW η οποία πρόκειται να εγκατασταθεί στο Ο.Τ. 6Γ της ΒΙΠΕ Ιωαννίνων», φορέας πραγματοποίη Αρ. Απόφασης
125/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Α. Γνωμοδοτεί αρνητικά επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργoυ: «Μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο, εγκατεστημένης ισχύος 990 KW η οποία πρόκειται να εγκατασταθεί στο Ο.Τ. 6Γ της ΒΙΠΕ Ιωαννίνων», φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του οποίου είναι η εταιρεία:«ΕΝΒΙΚΕΑΡ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠ0ΡΡΙΜΜΑΤΩΝ» με δ.τ. «ΕΝΒΙΚΕΑΡ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.»

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργoυ: «Εγκατάσταση αερόβιας επεξεργασίας ιλύος (υπαίθρια κομποστοποίηση) που προκύπτει από μονάδες επεξεργασίας αστικών λυμάτων και μονάδων επεξεργασίας υγρών αποβλ Αρ. Απόφασης
124/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Α. Γνωμοδοτεί αρνητικά επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργoυ: «Εγκατάσταση αερόβιας επεξεργασίας ιλύος (υπαίθρια κομποστοποίηση) που προκύπτει από μονάδες επεξεργασίας αστικών λυμάτων και μονάδων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων παρόμοιας σύνθεσης

Αναρτήθηκε στις 19 Μάιος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

19,98° Υγρασία: 77% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα