Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοτικού Συμβουλίου

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναρτώνται και στη σελίδα του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στη σελίδα του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ.

Αποδοχή πίστωσης η οποία προέρχεται από επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών για κάλυψη έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Δήμου (ΣΑΤΑ ). Αρ. Απόφασης
123/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την αποδοχή της επιχορήγησης του ποσού των 69.800,00 €, το οποίο κατανεμήθηκε με τις υπ’ αριθμ. 13166/1-4-2014 και 15340/16-4-2014 Αποφάσεις  του Υπουργού Εσωτερικών, από πιστώσεις των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων (3η και 4η εντολή μεταφοράς πιστώσεων ΣΑΤΑ 2014) για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων.   Το παραπάνω ποσό έχει εγγραφεί κατά την σύνταξη του προϋπολογισμού οικ. έτους 2014, στον Κ.Α. 1311.002 (Κ.Α.Π. Επενδυτικών δαπανών του Δήμου – ΣΑΤΑ) 

Αναρτήθηκε στις 15 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Παραχώρηση χώρου στο Δημοτικό Κατάστημα της Τ.Κ. Ζίτσας για στέγαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Ζίτσας. Αρ. Απόφασης
122/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει:   Την δωρεάν παραχώρηση χρήσης της ισόγειας αίθουσας που βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου του Δημοτικού Καταστήματος (πρώην Δημαρχείο) στην Τ.Κ. Ζίτσας, στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Ζίτσας, προκειμένου να την χρησιμοποιήσει ως έδρα του.   Η χρήση της παραπάνω αίθουσας θα γίνεται μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων του Δήμου.  

Αναρτήθηκε στις 15 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αποπεράτωση Πολιτιστικού Κέντρου Φτέρης Τ.Δ. Δοβλάς», αναδόχου «ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.». Αρ. Απόφασης
121/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποπεράτωση Πολιτιστικού Κέντρου Φτέρης Τ.Δ Δοβλάς», το οποίο εκτέλεσε η «Τσουμάνης Ευάγγελος & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Αναρτήθηκε στις 15 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: « Εσωτερική οδοποιία και κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην Τ.Κ Δελβινακόπουλου και τον συνοικισμό Σπήλαιο της Τ.Κ. Δελβινακόπουλου» που εκτελεί ο Ε.Δ.Ε κ. Λαβδανίτης Νικόλαος. Αρ. Απόφασης
120/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει την χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: «Εσωτερική οδοποιία και κατασκευή τοίχου στην Τ.Κ Δελβινακόπουλου και στον συνοικισμό Σπήλαιο της Τ.Κ Δελβινακόπουλου», το οποίο εκτελεί ο Ε.Δ.Ε κ. Λαβδανίτης Νικόλαος, μέχρι 30-06-2014 με την νόμιμη αναθεώρηση τιμών.

Αναρτήθηκε στις 15 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Εξέταση αιτήσεως οικονομικά αδύνατου κατοίκου του Δήμου για χορήγηση χρηματικού βοηθήματος. Αρ. Απόφασης
119/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: 1. Την χορήγηση χρηματικού βοηθήματος χιλίων (1.000,00) ευρώ στην κ. Λιόντου Σταματία  του Σπυρίδωνα, κάτοικο Τ.Κ. Βερενίκης, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα απαραίτητα βιοποριστικά έξοδά της.  2. Την ψήφιση της ανωτέρω πίστωσης των χιλίων (1.000,00) ευρώ, σε βάρος του Κ.Α. 00-6733 του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού οικ. έτους 2014.

Αναρτήθηκε στις 15 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Aποδοχή πίστωσης ποσού 50.900,00 ευρώ από πιστώσεις ΥΠ.ΕΣ.Α.& Η.Δ. για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Αρ. Απόφασης
118/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την  αποδοχή της επιχορήγησης των 50.900,00 € που κατανεμήθηκε στο Δήμο με την υπ’ αριθ. 10854 / 17 Απριλίου 2014 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, από πιστώσεις των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΣΑΤΑ 2014), για δράσεις πυροπροστασίας έτους 2014.    Η παραπάνω πίστωση έχει προβλεφθεί και εγγραφεί κατά την κατάρτιση του προϋπολογισμού στον ΚΑ εσόδων 1325.001 «Πολιτική προστασία» με παράλληλη ενίσχυση του αποθεματικού ΚΑ 9111 με ισόποσο ποσό 50.900,00 €.

Αναρτήθηκε στις 15 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Ορισμός εκπροσώπου με αναπληρωτή, στο Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.Π.Ε) για έργα και δραστηριότητες που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου. Αρ. Απόφασης
117/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Ορίζει ως εκπρόσωπο του Δήμου Ζίτσας στο Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.Π.Ε) της Περιφέρειας Ηπείρου, που έχει ως σκοπό τον έλεγχο της τήρησης των περιβαλλοντικών όρων και γενικά την εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία του Περιβάλλοντος των έργων και δραστηριοτήτων που υπάγονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Ζίτσας, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παππά Παναγιώτη με αναπληρωτή του τον Δημοτικό  Σύμβουλο κ. Μάντζιο Σπυρίδωνα.

Αναρτήθηκε στις 15 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση διενέργειας εμποροπανήγυρης και έκδοση σχετικής τοπικής κανονιστικής απόφασης. Αρ. Απόφασης
116/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση διενέργειας παραδοσιακής εμποροπανήγυρης στον Δήμο, σύμφωνα με την 178/13-6-2013 κανονιστική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία  καθορίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις χρήσης και λειτουργίας αυτής, που στηρίχθηκε στην αριθμ. 13/2013 Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου. 

Αναρτήθηκε στις 15 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού προμήθειας καυσίμων. Αρ. Απόφασης
115/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση προκήρυξης διενέργειας ανοικτού διεθνή δημόσιου διαγωνισμού, για την ανάθεση  προμήθειας καυσίμων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, εθνικές και ευρωπαϊκές, προκειμένου να καλυφθούν τόσο οι ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, όσο και οι ανάγκες των Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ζίτσας», «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας», «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας» και του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία:«Κοινωφελής  Επιχείρη...

Αναρτήθηκε στις 15 Μάιος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση δωρεάς ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖIΤΣΑΣ». Αρ. Απόφασης
114/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει την δωρεάν παραχώρηση τεσσάρων (4) μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών και τεσσάρων (4) οθονών LCD ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖIΤΣΑΣ», που είναι ειδικότερα οι εξής:

Αναρτήθηκε στις 02 Μάιος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

17,98° Υγρασία: 88% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα