Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Οι εκδηλώσεις του Ιουλίου στο Δήμο Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει το πρόγραμμα των Θερινών Εκδηλώσεων για το μήνα Ιούλιο 2021. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούλιος 2021 Περισσότερα »
Ορθή διαχείριση πόσιμου νερού

Ενημερώνουμε τους κατοίκους των Κ. Ελεούσας, Ζωοδόχου, Ροδοτοπίου ότι, λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας των τελευταίων ημερών παρατηρείται χαμηλή στάθμη στις πηγές, γεωτρήσεις και δεξαμενές, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή έλλειψη νερού. Επειδή ο κίνδυνος λειψυδρίας είναι έντονος και δεδομένου ότι θέλουμε να ανταποκριθούμε στην ομαλή υδροδότηση όλων των οικισμών μας, θα πρέπει όλοι να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό την κατανάλωση νερού και να το χρησιμοποιούμε  για οικιακή χρήση αποκλειστικά και μόνο. Ο Δήμος κατανοώντας τις ανάγκες των δημο...

Αναρτήθηκε στις 01 Ιούλιος 2021 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ στην Κοινότητα Μεταμόρφωσης

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) θα πραγματοποιήσει ο ΕΟΔΥ την Τετάρτη (30/06/2021) στην Κοινότητα Μεταμόρφωσης του Δήμου Ζίτσας. Στο πλαίσιο των ανοιχτών δράσεων που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ στην περιοχή μας, κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό κατάστημα Μεταμόρφωσης, όπου κάτοικοι των Κοινοτήτων και οικισμών της ευρύτερης περιοχής μπορούν να προσέλθουν για να υποβληθούν σε τεστ.

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »
Σωστή διαχείριση πόσιμου νερού στη Ζωοδόχο

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Κ. Ζωοδόχου ότι, λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας των τελευταίων ημερών παρατηρείται χαμηλή στάθμη στις πηγές ,γεωτρήσεις και δεξαμενές, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή έλλειψη νερού. Επειδή ο κίνδυνος λειψυδρίας είναι έντονος και δεδομένου ότι θέλουμε να ανταποκριθούμε στην ομαλή υδροδότηση όλων των οικισμών μας, θα πρέπει όλοι να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό την κατανάλωση νερού και να το χρησιμοποιούμε  για οικιακή χρήση αποκλειστικά και μόνο. Ο Δήμος κατανοώντας τις ανάγκες των δημοτών για την εκμετάλλευ...

Αναρτήθηκε στις 24 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »
Διακοπές υδροδότησης στην Ελεούσα

Σας ενημερώνουμε ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας σε δύο εκ των τεσσάρων αντλητικών συγκροτημάτων υδροδότησης του οικισμού της Ελεούσας με αποτέλεσμα τη μερική ή ολική κατά περίπτωση απώλεια ύδατος. Εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης. Ο Δήμος ζητά συγνώμη και την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής.

Αναρτήθηκε στις 23 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »
Ολοκληρώθηκε το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά σε 5 Δήμους-μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας «ΕΔΔΥΠΠΥ», σε συνεργασία με τους Δήμους: Αρταίων, Ηγουμενίτσας, Ιωαννιτών, Ζίτσας, Κόνιτσας και Πωγωνίου υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, διοργάνωσαν την Τρίτη 8 Ιουνίου, το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά».  

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Αμπέλου

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού προς ενημέρωση των παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »
Διακοπές υδροδότησης στο Ροδοτόπι

Ο Δήμος Ζίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους του Ροδοτοπίου ότι οι εργασίες αποχέτευσης ακαθάρτων οι οποίες εκτελούνται στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσουν θραύση των αγωγών ύδρευσης και προσωρινές διακοπές υδροδότησης. Ο Δήμος ζητά συγνώμη και την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής.

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »
Νικητές διαγωνισμού πρωτότυπης «φιλοξενίας» φυτών σε αντικείμενα παλιά ή ανακυκλώσιμα

Στο διαγωνισμό πρωτότυπης «φιλοξενίας» φυτών σε αντικείμενα παλιά ή ανακυκλώσιμα που πραγματοποίησε ο Δήμος Ζίτσας με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετείχαν πολλοί μαθητές τόσο με ατομικά, όσο και με ομαδικά έργα. Για το λόγο αυτό οι νικητές κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες (ατομική-ομαδική εργασία) Νηπιαγωγείο (Νικητές) Άγγελος Παππάς, 1ο Νηπιαγωγείο Ελεούσας. Παλιό σουρωτήρι!  (ατομική εργασία) Ο μαθητής κερδίζει ένα εκπαιδευτικό- περιβαλλοντικό παιχνίδι Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης (ομαδική ...

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »
Διακοπή Ρεύματος- Νερού 06-06-21

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 06-06-2021 από ώρα 07:45 πμ έως 12:15 μμ στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Ζίτσας: Ροδοτόπι, Ζωοδόχος, Πετράλωνα, Λοφίσκος, Αγ. Ανάργυροι, Δελβινακόπουλο, Γραμμένο, Βαγενήτι, Πολύλοφος, Λύγγος, Περάτη, Λευκοθέα, Κληματιά, Καρίτσα, Ζίτσα, κάμπος Ζίτσας, Μαθητική εστία Ζίτσας, Οινοποιείο Πράσσου, Οινοποιείο  Γκλίναβου, Σακελλαρικό, Λίθινο, οικ. Μελισσίου, Βασιλόπουλο, Καστρί, Κοκκινόχωμα, Δελβινα...

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

35,98° Υγρασία: 29% Άνεμος: 4,12 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα