Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης  Δήμου Ζίτσας  ανακοινώνει ότι  προκηρύσσεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με ενσφράγιστες  προσφορές για την ανάθεση λειτουργίας και εκμετάλλευσης σχολικού κυλικείου  του Δημοτικού Σχολείου Βουνοπλαγιάς, για εννέα χρόνια. Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης  Δήμου Ζίτσας  (Λ.Πασσαρώνος 1,Τ.Κ:45445, Ελεούσα Δημαρχείο) στις 01 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 μμ. Για παραλαβή της αναλυτικής προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στα...

Αναρτήθηκε στις 31 Αύγουστος 2021 Περισσότερα »
«Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» την Τετάρτη, στο Υπαίθριο Θέατρο της ΕΗΜ

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου Ζίτσας, παρουσιάζει την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Υπαίθριο Θέατρο της ΕΗΜ (Φρόντζου) την παράσταση με την κωμωδία των Θαν. Παπαθανασίου – Μιχ. Ρέππα «ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ».

Αναρτήθηκε στις 30 Αύγουστος 2021 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Τ.Κ Αγ.Ιωαννη σήμερα απο 10:20 π.μ

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Τ.Κ. Αγ. Ιωάννη, ότι σήμερα 16-08-2021 και ώρα 10:20 π.μ η διακοπή νερού οφείλεται σε εργασίες αποκατάστασης του δημοτικού δικτύου. Η υδροδότηση θα επανέλθει μόλις αποκατασταθεί η βλάβη. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 16 Αύγουστος 2021 Περισσότερα »
Οδηγίες για τη σωστή χρήση του νερού

Οδηγίες για τη σωστή χρήση του νερού. Ο τρόπος διαχείρισης κάνει τη διαφορά!

Αναρτήθηκε στις 11 Αύγουστος 2021 Περισσότερα »
Πολιτιστικές εκδηλώσεις τον Αύγουστο στο Δήμο Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει το πρόγραμμα των Θερινών Εκδηλώσεων για το μήνα Αύγουστο 2021. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 1/8 «ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ» ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ 2/8  «ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ» ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ  4/8  «ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ-ΜΟΥΣΙΚΟΑΦΗΓΗΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» ΣΤΟ  ΡΟΔΟΤΟΠΙ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΞΑΥΔΑ 6/8  «GREEK SALAD» ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ - ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΗΣ ΒΟΡΕΙΩΣ 7/8  «GREEK SALAD» ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΟΧΩΡΙ  - ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΗΣ ΒΟΡΕΙΩΣ 9/8   «ΕΧΘΡΟΙ ...

Αναρτήθηκε στις 03 Αύγουστος 2021 Περισσότερα »
Κλειστός ο δρόμος Γρανίτσας-Κουρέντων

Λόγω εργασιών στη γέφυρα “Μπέλεϋ” στη θέση «Γουλά» ο δρόμος Γρανίτσας –Κουρέντων θα παραμένει κλειστός καθημερινά από τις 08:00π.μ. έως τις 17:00μ.μ.. Οι εργασίες ξεκινούν την Πέμπτη 29 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 05 Αυγούστου. Αν οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία πριν το χρονικό διάσημα που αναφέρεται πιο πάνω.  

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούλιος 2021 Περισσότερα »
Διακοπές υδροδότησης στην Ελεούσα 29-07-21

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της κοινότητας  Ελεούσας  ότι αύριο Πέμπτη  29/07/2021 θα πραγματοποιηθεί  διακοπή νερού στον παλιό οικισμό (περιοχή Άγιος Γεώργιος, παλαιό Δημαρχείο, Μάντρα, Λ. Ελευθερίας), λόγω αποκατάστασης βλάβης στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης από τις 08:00 π.μ. έως το πέρας των εργασιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούλιος 2021 Περισσότερα »
Διαδικτυακή Συνάντηση Ενημέρωσης - Ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο του έργου «Social Agribusiness and Farmworkers Cooperatives – AGRIFARM»

Την Παρασκευή 16/07/2021 και ώρα 20:00 διοργανώνεται από τον Δήμο Ζίτσας η πρώτη Διαδικτυακή τοπική Συνάντηση Ενημέρωσης-Ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο του έργου «Social Agribusiness and Farmworkers Cooperatives–AGRIFARM» (INTERREG Ελλάδα –Ιταλία 2014 –2020). Θα παρουσιαστούν οι ενέργειες και οι δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Κατόπιν θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα που απασχολούν τους υφιστάμενους αλλά και νέους αγρότες.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούλιος 2021 Περισσότερα »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Τομεαρχών των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών 2021

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Τομεαρχών των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών (ΚΠΚ) περιόδου Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 25ης Ιουνίου 2021 μέχρι και την 24η ώρα της 12ης Ιουλίου 2021. Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Τομεαρχών έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ε...

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούλιος 2021 Περισσότερα »
Aπόφαση Δ.Σ. Δήμου Ζίτσας περί «Γνωμοδότηση σχετικά με την Τροποποίηση των μηκοτομών Μ18, Μ44, Μ68, Μ69 &Μ70 του εγκεκριμένου Ρ.Σ. της Κ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας»

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμ. 67/2021 απόφαση Δ.Σ. Δήμου Ζίτσας (ΑΔΑ: 9Δ9ΒΩΡΓ-ΑΙΓ), περί «Γνωμοδότηση σχετικά με την Τροποποίηση των μηκοτομών Μ18, Μ44, Μ68, Μ69 &Μ70 του εγκεκριμένου Ρ.Σ. της Κ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας», αποφασίστηκε ομόφωνα η τροποποίηση των ως άνω μηκοτομών με την σύνταξη των αντίστοιχων διαγραμμάτων μηκοτομών. Έχοντας υπόψη το αρθ. 118 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ 87/Α/07-06-2010), η παραπάνω απόφαση με τα διαγράμματα που την συνοδεύουν αναρτάται: Στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος τ...

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούλιος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

36,98° Υγρασία: 26% Άνεμος: 4,12 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα