Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Διαγωνισμός πρωτότυπης «φιλοξενίας» φυτών σε αντικείμενα παλιά ή ανακυκλώσιμα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει διαγωνισμό πρωτότυπης «φιλοξενίας» φυτού σε αντικείμενα παλιά ή ανακυκλώσιμα.

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούνιος 2021 Περισσότερα »
Διακοπές υδροδότησης στον Αγ. Ιωάννη

Ο Δήμος Ζίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους του Αγ. Ιωάννη ότι οι εργασίες αποχέτευσης ακαθάρτων οι οποίες εκτελούνται στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσουν θραύση των αγωγών ύδρευσης και προσωρινές διακοπές υδροδότησης. Ο Δήμος ζητά συγνώμη και την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής.

Αναρτήθηκε στις 31 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Προβλήματα λειψυδρίας στην Ελεούσα

Τις τελευταίες ημέρες το μεγαλύτερο μέρος του οικισμού ΕΛΕΟΥΣΑΣ αντιμετωπίζει οξύ πρόβλημα λειψυδρίας, κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Παρά τις συνεχείς ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής και των Αρμόδιων Υπηρεσιών για συνετή χρήση του πόσιμου ύδατος, η άσκοπη κατανάλωσή του συνεχίζεται ακόμα, για χρήσεις άρδευσης, ποτίσματος δέντρων, κήπων κλπ., στερώντας το νερό από τους δημότες για την κύρια χρήση του, αυτή της οικιακής χρήσης. Για τους παραπάνω λόγους θα προβούμε στην ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ τμημάτων εκτός οικιστικού δικτ...

Αναρτήθηκε στις 25 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές

Με απόφαση του Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ιωαννίνων αποφασίστηκε η προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και μηχανημάτων, καθώς και της παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και περιοχές ειδικής προστασίας σε ημέρες και ώρες που ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς θεωρείται υψηλός. Η απόφαση ισχύει μέχρι τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου στις 31 Οκτωβρίου, από τη δύση του ηλίου μέχρι 6ης πρωινής και αφορά:  Τους εθνικούς δρυμούς του νομού Περιοχή δήμου Ζίτσας 1. Τον αγροτικό δρόμο όπισθεν της ...

Αναρτήθηκε στις 25 Μάιος 2021 Περισσότερα »
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ για τη στέγαση του χορευτικού και θεατρικού τμήματος του Δήμου Ζίτσας στην Κοινότητα Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζίτσας προτίθεται να προβεί σε μίσθωση ακινήτου με φανερή και προφορική μειοδοτική δημοπρασία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 194 του Ν. 3463/2006 και του Π.Δ. 270/1981. Ειδικότερα ενδιαφέρεται να μισθώσει ένα έτοιμο προς χρήση οίκημα στην Δ. Ε. Πασσαρώνος, του Δήμου Ζίτσας, στο Νομό Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα στην Κοινότητα Ελεούσας, για την στέγαση του χορευτικού και θεατρικού τμήματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας, καθώς και των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων, που τυχίον θα προκύψουν....

Αναρτήθηκε στις 10 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Ανακοίνωση διακοπής νερού στο Μ. Γαρδίκι 11-05-21

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης ότι οι προγραμματισμένες για σήμερα εργασίες καθαρισμού  των δεξαμενών υδροδότησης του οικισμού Μ. Γαρδικίου θα πραγματοποιηθούν, λόγω ανωτέρας βίας, στις 11/5 ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 10 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Ανακοίνωση διακοπής νερού στο Μ. Γαρδίκι 10-05-21

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της κοινότητας  Μεγ. Γαρδικίου ότι τη Δευτέρα 10/05/2021 θα πραγματοποιηθεί  διακοπή υδροδότησης λόγω καθαρισμού των  δεξαμενών από τις 09:00 π.μ. Η υδροδότηση θα επανέλθει μετά  το πέρας των εργασιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 07 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Ανακοίνωση διακοπής νερού στην Ελεούσα 07-05-21

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Ελεούσας, ότι σήμερα Παρασκευή 07-05-21 στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στους καταναλωτές που υδροδοτούνται από τη δεξαμενή Γοριτσακι ( περιοχή παλ. Δημαρχείου, Λ. Ελευθερίας). Η υδροδότηση θα επανέλθει μόλις αποκατασταθεί η βλάβη. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 07 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Έκδοση πιστοποιητικών και εγγράφων μέσω Gov.gr

Ο Δήμος Ζίτσας με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού των πολιτών στις υπηρεσίες του και μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, ενημερώνει του δημότες πως η υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής έκδοσης πιστοποιητικών μέσω της πλατφόρμας https://www.gov.gr/

Αναρτήθηκε στις 28 Απρίλιος 2021 Περισσότερα »
Τα αιτήματά σας στο Δήμο Ζίτσας και μέσω Novoville

Μαζί βελτιώνουμε καθημερινά το Δήμο μας! Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή του Δήμου Ζίτσας στο κινητό σου για να κάνεις το αίτημά σου εύκολα και γρήγορα.

Αναρτήθηκε στις 12 Απρίλιος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

35,98° Υγρασία: 29% Άνεμος: 4,12 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα