Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΕΛΕΟΥΣΑΣ Δ. ΖΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ: Εκτίθεται σε φανερή, προφορική και μειοδοτική δημοπρασία (άρθρο 194 του Ν. 3463/2006 και Π.Δ. 270/1981), η μίσθωση ενός έτοιμου προς χρήση οικήματος στην Κοινότητα Ελεούσας, της Δ. Ε. Πασσαρώνος, του Δήμου Ζίτσας που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες στέγασης του ΚΑΠΗ Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας, και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης. Μετά την παρέλευση της προβλεπόμενης εικοσαήμερ...

Αναρτήθηκε στις 24 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
Διαδικτυακή εκδήλωση: Ενημέρωση Για Το Θεσμό Της Κοινωνικής Και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Tο Κέντρο Στήριξης ΚΑΛΟ σε συνεργασία με τον Δήμο Ζίτσας, σας προσκαλεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:30, σε διαδικτυακή εκδήλωση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ με θέμα: Ενημέρωση Για Το Θεσμό Της Κοινωνικής Και Αλληλέγγυας Οικονομίας Η διοργάνωση απευθύνεται στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για το Θεσμό της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, στους υφιστάμενους και στους εν δυνάμει κοινωνικούς επιχειρηματίες.   Για εκδήλωση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ: shorturl.at/kqQS7

Αναρτήθηκε στις 28 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Επιδείνωσης Καιρού 26-01-21

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ, προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (26-01-2021) και από τα βορειοδυτικά, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και από το απόγευμα τοπικά πολύ θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους στο Ιόνιο. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από τις βραδινές ώρες στα βόρεια που την Τετάρτη (27-01-2021) θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα (πτώση 6-8 βαθμούς). Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Αναρτήθηκε στις 26 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Εθελοντική αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ελεούσας διοργανώνει ανοιχτή αιμοληψία την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, από τις 5.30 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο παλιό Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας Ο Σύλλογος και η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» θα τηρήσουν, όπως πάντα όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την υγεία και την ασφάλεια τόσο των εθελοντών αιμοδοτών όσο και του προσωπικού της αιμοδοσίας.  

Αναρτήθηκε στις 26 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Ανακοίνωση διακοπής νερού στην Ελεούσα

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Ελεούσας, που κατοικούν επί της οδού Λαμπρίδη (περιοχή Γορίτσα), ότι η διακοπή νερού οφείλεται σε εργασίες αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο. Η υδροδότηση θα επανέλθει μόλις αποκατασταθεί η βλάβη. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 22 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Δημιουργία Μητρώου Τουριστικών Φορέων Δήμου Ζίτσας

Στο πλαίσιο της οργάνωσης της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Ζίτσας, καθώς επίσης και του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών που παρέχει προς τους πολίτες, ο Δήμος προχωρά στη δημιουργία μητρώου τουριστικών φορέων της περιοχής.

Αναρτήθηκε στις 14 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Διακήρυξη δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στην κοινότητα Δαφνόφυτου

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι εκτίθεται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία, η εκμίσθωση τριών (3) διαδοχικών τμημάτων του υπ’ αρ.348 αγροτεμαχίου, διανομής 1957 Κοινότητας Δαφνόφυτου Δ.Ε. Ζίτσας του Δήμου Ζίτσας, συνολικού εμβαδού τμημάτων: 30.888,57τ.μ. περίπου στην Κοινότητα Δαφνόφυτου Δήμου Ζίτσας, επειδή προσφέρονται για επαγγελματική χρήση, όπως κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, βοσκή και στέγαση ζώων κ.λπ. Κατώτατο όριο προσφοράς για τη μίσθωση του δημοτικού ακινήτου το ποσό των τριακοσίων ευρώ ( 300,00€ ) ετησίως. Η προσφορά...

Αναρτήθηκε στις 12 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2020-2023 Δήμου Ζίτσας

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2020-2023 του Δήμου Ζίτσας (Α΄ΦΑΣΗ : Στρατηγικός Σχεδιασμός) Το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Ζίτσας αποτελεί ένα εγχειρίδιο με το οποίο παρουσιάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης για την περιοχή του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 11 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Διακοπές υδροδότησης στην Κοινότητα Ζωοδόχου

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει τους κατοίκους της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ότι πραγματοποιεί εκτεταμένες εργασίες κατασκευής δικτύου όμβριων υδάτων. Λόγω της παλαιότητας του δικτύου ύδρευσης (σε μεμονωμένα σημεία) και των εργασιών που εκτελούνται στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν θραύσεις των αγωγών ύδρευσης και προσωρινές διακοπές υδροδότησης. Οι εργασίες λαμβάνουν χώρα τις πρωινές ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή έως την αποπεράτωση του έργου. Ο Δήμος ευχαριστεί τους κατοίκους της περιοχής για την κατανόηση και την υπομονή και ζη...

Αναρτήθηκε στις 08 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Δημοπρασία εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου,ισόγειο κατάστημα στην Κοινότητα Πολυδώρου

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός δημοτικού ακινήτου: «ισόγειου καταστήματος», εμβαδού 74,36 τ.μ., (με βεράντα 15,30 τ.μ.), το οποίο έχει πρόσοψη στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας Πολυδώρου [Δ.Ε. Μολοσσών] Δήμου Ζίτσας, για τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείου), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ογδόντα πέντε ευρώ (85,00€) μηνιαίως και για χρονικό διάστημα τριών [3] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το Νόμο. Η δημοπρασία θα γίνει στο Δ...

Αναρτήθηκε στις 18 Δεκέμβριος 2020 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

32.98° Υγρασία: 37% Άνεμος: 2.57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα