Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Χαμηλή πίεση ύδατος στην Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς οικισμός Αμπελάκια ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται χαμηλή πίεση ύδατος σε πολλές παροχές που υδροδοτούνται από τον συγκεκριμένο αγωγό, φαινόμενο που οφείλεται σε αφανής διαρροές, σε διάφορα σημεία του αγωγού. Τα συνεργεία του Δήμου προβαίνουν καθημερινά σε τμηματικές αποκαταστάσεις, πραγματοποιώντας τμηματικές διακοπές υδροδότησης εντός της ημέρας. Οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των παραπάνω. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Αναρτήθηκε στις 16 Δεκέμβριος 2020 Περισσότερα »
Αναρτήθηκαν οι πίνακες δικαιούχων και απορριπτόμενων εξισωτικής αποζημίωσης – Ενστάσεις μέχρι 11-12-2020

Μετά την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, εκδόθηκαν οι πίνακες Εγκεκριμένων και Απορριπτόμενων Αιτήσεων της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2020. Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί και είναι διαθέσιμοι για προσωποποιημένη πληροφόρηση των παραγωγών, με την χρήση των προσωπικών κωδικών τους, στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Κατά των αποτελεσμάτων των πινάκων, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να υποβάλουν ένσταση μέχρι την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών εφαρμογών του ΟΠΕΚΕΠΕ και συγκεκριμένα μέσω της «Καρτέλας του ...

Αναρτήθηκε στις 02 Δεκέμβριος 2020 Περισσότερα »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος κατάρτισης μητρώου διάθεσης μηχανημάτων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος κατάρτισης μητρώου προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων, υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής στις περιοχές ευθύνης του Δ. Ζίτσας για την περίοδο 01/01/2021 έως 31/12/2021

Αναρτήθηκε στις 01 Δεκέμβριος 2020 Περισσότερα »
Διακοπή νερού 19-11-2020

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Ελεούσας, ότι αύριο 19-11-20 από τις πρωινές ώρες, στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών επί της οδού Άρη Βελουχιώτη, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στους καταναλωτές που υδροδοτούνται από τη δεξαμενή Γορίτσα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 18 Νοέμβριος 2020 Περισσότερα »
Διακοπές υδροδότησης στα πλαίσια του έργου διευθέτησης ομβρίων υδάτων στην Ελεούσα

Ο Δήμος Ζίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους κυρίως του τμήματος του οικισμού Ελεούσας που υδροδοτείται από την «ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΓΟΡΙΤΣΑ» ότι, λόγω της παλαιότητας του δικτύου ύδρευσης, σε μεμονωμένα σημεία, οι εκτεταμένες εργασίες κατασκευής δικτύου όμβριων υδάτων, οι οποίες εκτελούνται στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσουν θραύσεις των αγωγών ύδρευσης και προσωρινές διακοπές υδροδότησης. Ο Δήμος  ζητά συγγνώμη και την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής

Αναρτήθηκε στις 17 Νοέμβριος 2020 Περισσότερα »
Διακοπή νερού 16-11-2020

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Ελεούσας, ότι σήμερα 16-11-20 τις μεσημβρινές ώρες , στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης της βλάβης στο δίκτυο, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στους καταναλωτές που υδροδοτούνται από τη δεξαμενή Γορίτσα. Η υδροδότηση θα επανέλθει μόλις αποκατασταθεί η βλάβη. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 16 Νοέμβριος 2020 Περισσότερα »
On-line αιτήσεις επιχειρήσεων για απαλλαγή δημοτικών τελών λόγω covid-19

Ο Δήμος Ζίτσας συνεπής με την ελάφρυνση επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορονοϊό, ενημερώνει τους επιχειρηματίες για τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη και για μείωση Τέλους Κοινοχρήστων Χώρων.

Αναρτήθηκε στις 13 Νοέμβριος 2020 Περισσότερα »
Διακοπή ύδρευσης 13-11-20

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Ελεούσας, σήμερα 13-11-20, στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης της βλάβης στο δίκτυο, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στους καταναλωτές που υδροδοτούνται από τη δεξαμενή Γορίτσα. Η υδροδότηση θα επανέλθει μόλις αποκατασταθεί η βλάβη. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 13 Νοέμβριος 2020 Περισσότερα »
Διακοπή νερού 13-11-2020

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Ελεούσας που βρίσκονται κατά μήκος της Λ. Ελευθερίας (από τη θέση φούρνος-«Αρτόκοσμος», έως την Ε.Ο.) ότι στις 13-11-20 και ώρα 8:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό του δικτύου. Η υδροδότηση θα επανέλθει μόλις αποκατασταθεί η βλάβη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 12 Νοέμβριος 2020 Περισσότερα »
Διακοπή νερού 12-11-2020

Σας ενημερώνουμε ότι, σήμερα 12-11-20, στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης της Ελεούσας, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στους καταναλωτές που υδροδοτούνται από τη δεξαμενή Γορίτσα. Η υδροδότηση θα επανέλθει μόλις αποκατασταθεί η βλάβη. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 12 Νοέμβριος 2020 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

22,98° Υγρασία: 68% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα