Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ετήσια Ασφάλιση μεταφορικών μέσων (Οχήματα - Μηχανήματα) του Δ. Ζίτσας 2019-2020

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη να προβεί στην ανάθεση των υπηρεσιών/εργασιών «Ετήσια Ασφάλιση μεταφορικών μέσων (Οχήματα - Μηχανήματα) του Δ. Ζίτσας 2019-2020». Για την κάλυψη της ανωτέρω δαπάνης έχει εκδοθεί α) η υπ’ αριθ. 408/2019 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και β) η βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης (ή πρότασης) ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης....

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Τα ΚΕΠ από την Παρασκευή 21/06/2019 θα απέχουν από τα καθήκοντα έκδοσης και μεταβολής στοιχείων ΑΜΚΑ

Τα ΚΕΠ από την Παρασκευή 21/06/2019 θα απέχουν από τα καθήκοντα έκδοσης και μεταβολής στοιχείων ΑΜΚΑ με εξαίρεση την απόδοση ΑΜΚΑ σε νεογέννητα. Οι πολίτες θα απευθύνονται για τις εν λόγω διαδικασίες στα γραφεία ΑΜΚΑ των ασφαλιστικών ταμείων, όπως αναφέρονται στο συνημμένο έγγραφο.

Αναρτήθηκε στις 01 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας στις εκδηλώσεις μνήμης του Δήμου Χίου για τον Ρήγα Φεραίο και τους συμμάρτυρές του

Εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 221 χρόνων από την θανάτωση του Ρήγα Φεραίου και των συντρόφων του, που μαρτύρησαν στον Πύργο Νεμπόισα στο Βελιγράδι, στις 24 Ιουνίου 1798, πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Χίου, τόπο καταγωγής των Ευστράτιου Αργέντη και Αντώνιου Κορωνιού, συμμάρτυρων του Ρήγα.  Τις εκδηλώσεις οργάνωσαν ο Δήμος Χίου, σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο Διαβαλκανικής συνεργασίας «Ρήγας Βελεστινλής» και συμμετείχαν σε αυτές εκπρόσωποι των Δήμων  απ’ όπου κατάγονταν ο Ρήγας Φεραίος και οι σύντροφοί του.

Αναρτήθηκε στις 26 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Παράταση υποβολή δήλωσης στο κτηματολόγιο

Σας ενημερώνουμε ότι στις 10-06-2019 με απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δόθηκε παράταση μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2019 για την υποβολή δήλωσης στο κτηματολόγιο, για τις Π.Ε. Άρτας, Λευκάδας, Πρέβεζας και Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 25 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Προκήρυξη ανάθεσης λειτουργίας και εκμετάλλευσης του σχολικού κυλικείου του Γυμνασίου Ελεούσας

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης  Δήμου Ζίτσας  ανακοινώνει ότι  προκηρύσσεται  δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με ενσφράγιστες  προσφορές για την ανάθεση λειτουργίας και εκμετάλλευσης του σχολικού κυλικείου  του Γυμνασίου Ελεούσας, για εννέα χρόνια. Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης  Δήμου Ζίτσας  (Λ.Πασσαρώνος 1,Τ.Κ:45445, Ελεούσα Δημαρχείο) στις 26 Ιουλίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 μμ. Για παραλαβή της αναλυτικής προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στα ...

Αναρτήθηκε στις 24 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Ορθοπεταλιές στο Δήμο Ζίτσας με μεγάλη συμμετοχή

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με μεγάλη συμμετοχή  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/06/2019) η ποδηλατοδρομία που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Επαγρύπνηση και επιφυλακή για το υπόλοιπο της αντιπυρικής περιόδου

Σαφές μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να συμμορφωθούν με την πυροσβεστική διάταξη για τον καθαρισμό και την αποψίλωση των ιδιοκτησιών τους, απέστειλε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας στη διάρκεια της συνεδρίασής του το μεσημέρι της Τετάρτης (19/06/2019). Να σημειωθεί, πως όσοι ιδιοκτήτες οικοπέδων δε διατηρούν καθαρές τις ιδιοκτησίες τους, βάσει της σχετικής νομοθεσίας (άρθρο 94 του Ν.3852/2012), έρχονται αντιμέτωποι με ποινικές κυρώσεις και την επιβολή προστίμων.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Εγκρίση έκθεσης Εσόδων Εξοδων 1ου τριμήνου 2019 της Οικονομικής επιτροπής Αρ. Απόφασης
205/2019

Εγκρίση έκθεσης Εσόδων Εξοδων 1ου τριμήνου  2019 της Οικονομικής επιτροπής για τον έλεγχο υλοποίησης  προυπολογισμού του έτους 2019 .

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων στην Τ.Κ. Δελβινακόπουλου Ζίτσας

Μνημείο αφιερωμένο στους ήρωες που θυσίασαν τη ζωή τους στους απελευθερωτικούς αγώνες 1912-13,1920-22 και στο έπος του 1940, κοσμεί   από την περασμένη Κυριακή, την πλατεία της Τ.Κ. Δελβινακόπουλου Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Από τον Οκτώβριο η συλλογή των κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοφαρμάκων

Από τον ερχόμενο Οκτώβριο ξεκινά η συλλογή των κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοφαρμάκων που έχουν συγκεντρώσει οι αγρότες – παραγωγοί σύμφωνα με τη Διευθύντρια του Ελληνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας Φραντσέσκα Υδραίου που επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το Δήμο Ζίτσας και συμμετείχε σε ενημερωτική συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων ( Δήμοι, αμπελοκαλλιεργητές, καταστήματα, οινοποιεία).   

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

19.98° Υγρασία: 88% Άνεμος: 1.54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα