Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Επενδύσεις σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής σύμφωνα με το άρθρο 50 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθμ. 1308/2013 για την περίοδο 2020-2023

Το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής σας ενημερώνει ότι έχει εκδοθεί η ΥΑ 1771/149520/03.07.2019- ΦΕΚ Β΄2736/03.07.2019 (Επενδύσεις σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής).

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2019 από 1/06/2019 έως 30/06/2019

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Ενημερωτική ημερίδα για το έργο AGRIFARM στο Δήμο Ζίτσας

Ένα έργο καινοτόμο, που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της Κοινωνικής Αγροτικής Επιχειρηματικότητας και Συνεργασίας αγροτών υλοποιεί ο Δήμος Ζίτσας ως επικεφαλής εταίρος, μέσω του  διασυνοριακού προγράμματος «INTERREG ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ».  

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Παράταση υποβολής Εθνικού Κτηματολογίου εως 22-01-2020

ΝΕΟ: Παρατείνεται μέχρι 22 Ιανουαρίου 2020, μόνο για τους κατοίκους εσωτερικού, η προθεσμία υποβολής της δήλωσης. Σύμφωνα το άρθρο 2 παρ. 1 του Ν.2308/1995, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει, ότι με τις 76/3/03.07.2019 και 76/4/03.07.2019 αποφάσεις του του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ καλούνται οι έχοντες εγγραπτέα διακιώματα στις ακόλουθες υπό κτηματογράφηση περιοχές που ανήκουν στο Δήμο Ζίτσας: Αγίου Ιωάννη, Άνω Λαψίστας, Ασφάκας, Βουνοπλαγιάς, Ελεούσας, Ζωοδόχου, Μεταμόρφωσης (Καρυών), Κάτω Λαψίστας, Μεγάλο Γαρδίκι, Πετσαλί...

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Διανομή φρούτων σε δικαιούχους του Τ.Ε.Β.Α. και πολύτεκνες οικογένειες

Με τη διανομή φρούτων-ροδάκινων, σε ευπαθείς κοινωνικά οικογένειες ο Δήμος Ζίτσας συνεχίζει την εφαρμογή του  Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους Τ.Ε.Β.Α/ FEAD 2014-2020», στο οποίο συμμετέχει.

Αναρτήθηκε στις 10 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Συρτάκι στο Δήμο Σανκτ Λεόν-Ροτ της Γερμανίας από χορευτές του Δήμου Ζίτσας

Χορεύοντας έναν από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς χορούς, το συρτάκι, τα μέλη του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ζίτσας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σανκτ Λεόν-Ροτ στην περιοχή της Χαϊδελβέργης της Γερμανίας, εντυπωσίασαν το Δήμαρχο Alexander Eger και τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΡΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκατέσσερα (14) άτομα, προς κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας (πυροπροστασία)

Αναρτήθηκε στις 05 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Ανακοίνωση – Πρόσκληση για σύνδεση της οικοδομής σας με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στην Δ.Κ. Ελεούσας

Σας ενημερώνουμε ότι η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στην Δ.Κ. Ελεούσας ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με την υποδοχή των λυμάτων στον Βιολογικό Καθαρισμό του Δήμου Ιωαννιτών και ως εκ τούτου το δίκτυο παραδίδεται προς άμεση χρήση, με τη δυνατότητα σύνδεσης της οικοδομής σας με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Δ.Κ Ελεούσας, Δήμου Ζίτσας. Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος Ζίτσας, σας γνωστοποιεί ότι θα πρέπει να προσέλθετε στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου (αρμόδιοι υπάλληλοι: Γούνη Χαρίκλεια, Καλογιά...

Αναρτήθηκε στις 05 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Μελέτες για έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης σε σχολικά κτίρια του Δήμου Ζίτσας και νέα έργα ύδρευσης ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο

Τη μελέτη και την υποβολή πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΉΠΕΙΡΟΣ», έργων που αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων του Δήμου Ζίτσας ενέκρινε μεταξύ άλλων, το Δημοτικό Συμβούλιο στη διάρκεια της συνεδρίασής του το βράδυ της Τετάρτης (03/07/2019).

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Κλήρωση των εισητηρίων και άλλων παροχών ΟΠΕΚΑ/ΛΑΕ για το έτος 2019

Πληροφορίες για την κλήρωση των εισητηρίων και άλλων παροχών ΟΠΕΚΑ/ΛΑΕ για το έτος 2019

Αναρτήθηκε στις 03 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

19,98° Υγρασία: 88% Άνεμος: 3,6 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα