Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας στις 19-20/06/2019

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Δ.Κ. Ελεούσας ότι στα πλαίσια αποκατάστασης βλάβης στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης  θα γίνει διακοπή νερού από αύριο Τετάρτη 19/6/2019 αργά το απόγευμα και μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 20/6/2019. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Στο «Φιλόδημο ΙΙ» το αθλητικό κέντρο Τ.Κ. Ζίτσας

«Πράσινο φως» για δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων στην Τ.Κ. Ζίτσας έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Αλ. Χαρίτσης εντάσσοντας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» την πρόταση που είχε υποβάλει ο Δήμος Ζίτσας για το έργο «Αναβάθμιση αθλητικού κέντρου Τ.Κ. Ζίτσας».

Αναρτήθηκε στις 13 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Πανελλήνιο βραβείο στο Νηπιαγωγείο Κληματιάς για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης

Μία σημαντική Πανελλήνια διάκριση απέσπασε το Νηπιαγωγείο Κληματιάς καθώς έλαβε την τρίτη θέση,   στον Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2019 που διεξήχθη με τη συμμετοχή 294 σχολείων από όλη τη χώρα.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Προς δημοπράτηση τα έργα αποχέτευσης ομβρίων σε Ζωοδόχο & Ελεούσα που εντάχθηκαν στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020»

«Ανοίγει ο δρόμος» για τη δημοπράτηση των έργων αποχέτευσης ομβρίων σε Ζωοδόχο και Ελεούσα συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ που είχαν ενταχθεί στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020», μετά την αποδοχή των αποφάσεων ένταξης από το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη διάρκεια της συνεδρίασης του το απόγευμα της Δευτέρας (10.06.2019).

Αναρτήθηκε στις 11 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Παρατείνεται μέχρι 10/09 η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο

Παρατείνεται μετά από απόφαση του ΝΠΔΔ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ», η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο, για τα ακίνητα που βρίσκονται στις περιοχές:   Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων Α) ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ Β) ΔΩΔΩΝΗΣ Γ) ΚΟΝΙΤΣΑΣ Δ) ΜΕΤΣΟΒΟΥ Ε) ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΣΤ) Από τον Δήμο ΖΑΓΟΡΙΟΥ οι προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ, ΑΝΘΡΑΚΙΤΗ, ΑΝΩ ΠΕΔΙΝΩΝ, ΑΡΙΣΤΗΣ, ΑΣΠΡΑΓΓΕΛΩΝ, ΒΙΤΣΗΣ, ΒΟΒΟΥΣΗΣ, ΒΡΑΔΕΤΟΥ, ΒΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ, ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ, ΔΕΜΑΤΙΟΥ, ΔΙΚΟΡΥΦΟΥ, ΔΙΛΟΦΟΥ, ΔΙΠΟΤΑΜΟΥ, ΔΟΛΙΑΝΗΣ (Ν. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ)...

Αναρτήθηκε στις 11 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Αναδιάρθρωση και Μετατροπή Αμπελώνων (Νέα Απόφαση)

Δόθηκε νέα υπουργική απόφαση (Υπ.Α.Α.Τρ, ΦΕΚ Β 2096/2019) για την αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελώνων. Το σύνολο των διατάξεων της προηγούμενης απόφασης παραμένει ίδιο, αφού επιφέρονται μικρές αλλαγές που αφορούν:

Αναρτήθηκε στις 11 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2019 από 1/05/2019 έως 31/05/2019

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 11 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Δικαιώνεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ίδρυση του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ζίτσας

Γεγονός αποτελεί πλέον η ίδρυση του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) Ζίτσας μετά και τη δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως της σχετικής  απόφασης των Υπουργών Παιδείας και Οικονομικών κ.κ. Κων/νου Γαβρόγλου και Γεωργίου Χουλιαράκη. Η απόφαση ίδρυσης έρχεται να δικαιώσει την προσπάθεια και τον αγώνα που κατέβαλε την τελευταία διετία η Δημοτική Αρχή Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Aντιμετώπιση της καρπόκαψας, του βλαστορύκτη, της ανθράκωσης και της βακτηρίωσης της καρυδιάς

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει και προτείνει κατάλληλα σκευάσματα για την αντιμετώπιση της καρπόκαψας, του βλαστορύκτη, της ανθράκωσης και της βακτηρίωσης της καρυδιάς (σημείο παρατήρησης: Ζίτσα Ιωαννίνων).

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Παράσταση στις φυλακές Σταυρακίου από τη θεατρική ομάδα του Δήμου

Μια ξεχωριστή παράσταση στο  Κατάστημα  Κράτησης Ιωαννίνων, στο Σταυράκι, οργάνωσε o Δήμος Ζίτσας με τη θεατρική του ομάδα «Επί Σκηνής» στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τη Δ/νση του Καταστήματος αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον κοινωνικό του ρόλο.

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

19.98° Υγρασία: 88% Άνεμος: 1.54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα