Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Δωρεάν ενημέρωση για εργασιακά και συνταξιοδοτικά θέματα πραγματοποίησε το ΙΝΕ-ΓΣΣΕ στο Δήμο Ζίτσας

Δωρεάν ενημέρωση για εργασιακά και συνταξιοδοτικά θέματα παρείχαν ειδικευμένοι επιστήμονες (νομικοί- εργατολόγοι) σε εργαζόμενους όλων των ασφαλιστικών ταμείων που συμμετείχαν στη δράση που οργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε (ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε) την Τετάρτη (29/01/2020) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Αναρτήθηκε στις 29 Ιανουάριος 2020 Περισσότερα »
Διαχρονική η ευθύνη των υπηρεσιακών παραγόντων για τον οδικό άξονα Ιόνιας - Κακαβιάς

Την  ευθύνη των υπηρεσιακών παραγόντων που διαχρονικά χειρίστηκαν το θέμα της κατασκευής  του οδικού άξονα Ιόνιας – Κακαβιάς ανέδειξε για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της ΠΕΔ το μεσημέρι της Πέμπτης (23/01/2020) παρουσιάζοντας το ιστορικό στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.   Τα τελευταία έξι χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με επιστολές του προς τα αρμόδια Υπουργεία αλλά και τους τοπικούς φορείς και Βουλευτές  αναδείκνυε το θέμα ζητώντας ξεκάθαρ...

Αναρτήθηκε στις 24 Ιανουάριος 2020 Περισσότερα »
Σύσκεψη και αυτοψία για τις κατολισθήσεις στην κοινότητα Φωτεινού

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, μετά από σχετικό αίτημα του Δημάρχου Ζίτσας, για την εκτίμηση των έντονων κατολισθητικών φαινομένων που έχουν παρατηρηθεί στην κοινότητα Φωτεινού παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιανουάριος 2020 Περισσότερα »
Επιστολή του Δημάρχου Ζίτσας για τον οδικό άξονα Ιόνιας - Κακαβιάς

Πρωτοβουλία ανέλαβε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με στόχο τη δημιουργία «μετώπου» πίεσης ώστε να  σταματήσει επιτέλους ο εμπαιγμός των υπηρεσιακών παραγόντων των Υπουργείων προς τους Ηπειρώτες για την καθυστέρηση κατασκευής του οδικού άξονα Ιόνιας - Κακαβιάς. Με επιστολή που απέστειλε την Τετάρτη (15/01/2020) στον Περιφερειάρχη Ηπείρου, τους Βουλευτές Ιωαννίνων και τους Δημάρχους Ιωαννίνων, Πωγωνίου και Ζαγορίου ζητά ξεκάθαρα από τον καθέναν, μέσω του θεσμικού τους ρόλου, να  αναλάβουν πρωτοβουλίες, προκειμένου άμεσα να  εξασφαλισθεί η ...

Αναρτήθηκε στις 15 Ιανουάριος 2020 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των σχολείων του και τους διακριθέντες αθλητές

Με μια λιτή τελετή, στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας, ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων, τους αποφοίτους των Λυκείων που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και τους διακριθέντες αθλητές σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες.

Αναρτήθηκε στις 09 Ιανουάριος 2020 Περισσότερα »
Θεοφάνεια στο γεφύρι της Βροσίνας

Στο γεφύρι της Βροσίνας, στο Ζαλογγίτικο ποταμό, γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνεια στο Δήμο Ζίτσας. Ο αγιασμός των υδάτων έγινε παρουσία του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου, του Βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην Υπουργού Σταύρου Καλογιάννη, των Αντιδημάρχων Κατερίνας Μπαλάφα και Γιώργου Ράδου, της Προέδρου της  Α/βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιαννούλας Γεωργούλη, του Προέδρου της  Κοινότητας Βροσίνας Δημήτρη Βούρδα, Προέδρων όμορων Κοινοτήτων, πρώην Προέδρων, Προέδρων Συλλόγων και Αδελφοτήτων και πολλών κατοίκων της περιοχής.

Αναρτήθηκε στις 07 Ιανουάριος 2020 Περισσότερα »
Ο Νόμος για τα δημοτικά τέλη και τους φόρους αντικείμενο συζήτησης του Δημάρχου Ζίτσας με τον Υπουργό Εσωτερικών

Τη βούληση του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, να προχωρήσει σε όλες τις βελτιωτικές ρυθμίσεις ώστε κανείς φορολογούμενος πολίτης να μην αισθάνεται αδικημένος από την εφαρμογή του Ν. 4647/2019, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στη διάρκεια της συνεδρίασης του Σώματος το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12/2019).

Αναρτήθηκε στις 31 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου

«Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες,   Υποδεχόμαστε το 2020 με την ελπίδα και την ευχή να χαρίσει σε όλους μας υγεία, χαρά, δύναμη και αισιοδοξία και να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής πορείας για τον τόπο μας. Τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης, ήταν γεμάτα ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις που επηρέασαν όλους μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Αναρτήθηκε στις 31 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση

Στο πλευρό πολιτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση στάθηκε και τη χρονιά που πέρασε ο Δήμος Ζίτσας με τη διανομή τροφίμων και ειδών που καλύπτουν βασικές ατομικές ανάγκες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και  του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

Αναρτήθηκε στις 30 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »
Μουσικό "ταξίδι" με το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου

Με τη μουσική παράσταση από το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής από το Τμήμα μαγειρικής του Δημόσιου ΙΕΚ συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος Ζίτσας  την περίοδο των εορτών. 

Αναρτήθηκε στις 27 Δεκέμβριος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

36,98° Υγρασία: 26% Άνεμος: 4,12 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα