Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Προς υλοποίηση το έργο αποχέτευσης ομβρίων στην Κοινότητα Ζωοδόχου

Το «δρόμο» προς υλοποίηση παίρνει το πρώτο από τα πέντε έργα αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων συνολικού προϋπολογισμού 13 εκατ. ευρώ που έχει εντάξει ο Δήμος Ζίτσας για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020».

Αναρτήθηκε στις 10 Αύγουστος 2020 Περισσότερα »
Έλεγχοι στον εξοπλισμό χώρων άθλησης του Δήμου Ζίτσας

Αυτοψίες και ελέγχους στον εξοπλισμό χώρων άθλησης και αναψυχής που βρίσκονται σε Κοινότητες,  διενήργησε το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Ζίτσας. «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλεια των παιδιών και της νεολαίας που ως επί τω πλείστον χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους χώρους για να αθλούνται και να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους», αναφέρει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος

Αναρτήθηκε στις 04 Αύγουστος 2020 Περισσότερα »
Τιμήθηκε η αγρότισσα και ο πολύπλευρος ρόλος της, στην Κοινότητα Καλοχωρίου

  Την καθιερωμένη «Γιορτή της Αγρότισσας» πραγματοποίησε  στην Κοινότητα Καλοχωρίου ο Δήμος Ζίτσας το απόγευμα της Κυριακής (02.08.2020) τιμώντας για ακόμη μία χρονιά τον πολύπλευρο ρόλο των γυναικών της υπαίθρου.  

Αναρτήθηκε στις 03 Αύγουστος 2020 Περισσότερα »
Στο Δημαρχείο Ζίτσας ο Υπουργός Εσωτερικών

Πριν από την παρουσίαση του Προγράμματος στο Λίθινο, ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ζίτσας, κ. Μιχάλη Πλιάκο, και συζήτησε μαζί του τα προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου.ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή την παρουσίαση του Προγράμματος στους Δήμους της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοίνωσε την ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» 32 έργων, προϋπολογισμού περίπου 53 εκατ. ευρώ, στην Ήπειρο, τα οποία στερούνταν επαρκούς χρηματοδότησης . Στόχος της κυβέρνησης, είπε ο υπουργός Εσωτερικών, είναι να ...

Αναρτήθηκε στις 31 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Έργα προυπολογισμού 53 εκατ. ευρώ για την Ήπειρο στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" εξήγγειλε από το Λίθινο ο Υπουργός Εσωτερικών

Έργα πνοής και έργα ανάπτυξης σε όλη την Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα, δημιουργεί το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» το οποίο ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε στην ΠΕΔ Ηπείρου, σε ειδική εκδήλωση στο Λίθινο Ζίτσας.  

Αναρτήθηκε στις 31 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Η πρώτη ενεργειακά αυτόνομη στάση στο Δήμο Ζίτσας

Μία σύγχρονη, καινούργια και ενεργειακά αυτόνομη στάση αστικού λεωφορείου τοποθέτησε την Πέμπτη (23/07/2020) ο Δήμος Ζίτσας στην πλατεία δημαρχείου. Η στάση περιλαμβάνει φωταβολταικά πάνελ στην οροφή της καθώς και φωτισμό  led για τις βραδινές ώρες. Ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό που περιμένει το λεωφορείο να φορτίζει τις φορητές ηλεκτρονικές του συσκευές.  

Αναρτήθηκε στις 23 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Εκδήλωση μνήμης στη Μπάφρα από το Δήμο Ζίτσας

Με την καθιερωμένη  τελετή στον τόπο εκτέλεσης, στην Κοινότητα Μπάφρας Δήμου Ιωαννιτών,  ο Δήμος Ζίτσας τίμησε τη μνήμη δύο δημοτών του, που πριν από 74 χρόνια είχαν καταδικαστεί σε θάνατο από το έκτακτο  Στρατοδικείο Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Επαγρύπνηση και συντονισμό ενεργειών για το υπόλοιπο της αντιπυρικής περιόδου

Πρακτικά ζητήματα που θα βοηθήσουν στην βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού  με στόχο την πρόληψη και έγκαιρη  αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας το πρωί της Πέμπτης (16/07/2020), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Στο Δήμαρχο Ζίτσας αντιπροσωπεία των «Πρασίνων»

Τα περιβαλλοντικά ζητήματα, οι εξορύξεις, η διαχείριση των απορριμμάτων, η ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) με προστασία των οικοσυστημάτων, καθώς και οι αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Ζίτσας σε μια αειφόρο κατεύθυνση ήταν το αντικείμενο της συνάντησης αντιπροσωπείας του νέου κόμματος των «Πρασίνων» με επικεφαλής τον πρώην Ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλο, με  το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο στο γραφείο του στο Δημαρχείο στην Ελεούσα, το πρωί της Πέμπτης (09/07/2020).

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Επίσκεψη του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής στο Δήμαρχο Ζίτσας

Συνάντηση με το Συντονιστή Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων Υποστράτηγο Π.Σ. Κωνσταντίνο Παχίδη είχε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος το πρωί της Τετάρτης (08/07/2020) στο γραφείο του στο Δημαρχείο στην Ελεούσα. Το Συντονιστή συνόδευε ο Υπασπιστής του Πύραρχος Περικλής Μπόττης.

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

32,98° Υγρασία: 35% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα