Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Δήλωση του Δημάρχου Ζίτσας με αφορμή την απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ για τον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Ελεούσα

Ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με αφορμή την απάντηση που έλαβε ο βουλευτής Στ. Καλογιάννης σε ερώτηση που είχε υποβάλει προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας μεταφέροντας το πάγιο αίτημα του Δήμου Ζίτσας για μετεγκατάσταση του υποσταθμού από την Κοινότητα Ελεούσας, σε γραπτή δήλωσή του επισημαίνει τα εξής: «δεν κατανοούμε τη σπουδή 

Αναρτήθηκε στις 12 Νοέμβριος 2020 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid τεστ από τον ΕΟΔΥ σε πολίτες του Δήμου Ζίτσας

Δωρεάν rapid τεστ θα διενεργήσουν κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ την Πέμπτη (29/10/2020) σε όσους πολίτες του Δήμου Ζίτσας επιθυμούν να υποβληθούν σε έλεγχο.  Οι μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται από το πρωί (09:00π.μ. έως 12:30μ.μ.) στην πλατεία (πρώην Δημοτικό Σχολείο) της Κοινότητας Νεοχωρίου

Αναρτήθηκε στις 27 Οκτώβριος 2020 Περισσότερα »
O Δήμος Ζίτσας ανοίγει ένα άμεσο κανάλι επικοινωνίας με τους δημότες μέσω της νέας εφαρμογής «Novoville»

Ο Δήμος Ζίτσας με στόχο την αμεσότερη επικοινωνία του με τους πολίτες   πρωτοπορεί και ενισχύει τη χρήση νέων τεχνολογιών στις υπηρεσίες του με τη βοήθεια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, Novoville.

Αναρτήθηκε στις 26 Οκτώβριος 2020 Περισσότερα »
Σε προγράμματα του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» ο Δήμος Ζίτσας για την στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων

Την περαιτέρω στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας, εξασφάλισε ο Δήμος Ζίτσας με τη συμμετοχή του σε δύο προγράμματα που υλοποιεί το Κοινωφελές Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Αναρτήθηκε στις 23 Σεπτέμβριος 2020 Περισσότερα »
Καθολικό «όχι» του Δήμου Ζίτσας στην εγκατάσταση μονάδων καύσης βιορευστών στην Κοινότητα Λύγγου

Ξεκάθαρος και αποφασιστικός κατά της εγκατάστασης μονάδων βιορευστών στην κοινότητα Λύγγου εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας. «Θα σταθούμε απέναντι, μέχρι τέλους, στην εγκατάσταση και λειτουργία αυτών των μονάδων καθώς και στους κάθε λογής επίδοξους «επενδυτές» που έρχονται να σώσουν εμάς χωρίς εμάς» διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση τονίζοντας για ακόμη μία φορά «έχουμε και την ικανότητα και το πολιτικό σθένος να διαχειριστούμε τα δικά μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν ...

Αναρτήθηκε στις 22 Σεπτέμβριος 2020 Περισσότερα »
«Πράσινο φως» από τον ΕΟΤ στο πλάνο τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Ζίτσας

Την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Δήμου Ζίτσας και την ανάδειξή του ως νέου τουριστικού προορισμού στην Ήπειρο μέσα από ένα οργανωμένο πλάνο τουριστικής ανάπτυξης και προβολής προωθεί η Δημοτική Αρχή αποσπώντας για πρώτη φορά  και την έγκριση του επίσημου αρμόδιου κρατικού φορέα.

Αναρτήθηκε στις 21 Σεπτέμβριος 2020 Περισσότερα »
Πρόγραμμα κατάρτισης για την ανάπτυξη του κλάδου των αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών ξεκινά στο Δήμο Ζίτσας με το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων

Το ενδιαφέρον της για τη στήριξη και ενίσχυση της καλλιέργειας αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών  αποδεικνύει έμπρακτα η Δημοτική Αρχή Ζίτσας με συνεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες. Στο πλαίσιο αυτό το πρωί της Τρίτης (15/09/2020) ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με τον Δ/ντη του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων Αργύριο Κύρκο παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου Κατερίνας Μπαλάφα υπέγραψαν το μνημόνιο συνεργασίας για την έναρξη του σεμιναρίου κατάρτισης 

Αναρτήθηκε στις 15 Σεπτέμβριος 2020 Περισσότερα »
Σε δημοπρασία η εκμίσθωση του Δημοτικού καφενείου και ξενώνα στη Ζίτσα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ζίτσας

Σε δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού καφενείου και ξενώνα στην Κοινότητα Ζίτσας προχωρά ο Δήμος Ζίτσας με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Αναρτήθηκε στις 11 Σεπτέμβριος 2020 Περισσότερα »
Το Διχούνι τίμησε τη μνήμη του Διονυσίου Φιλοσόφου

Πραγματοποιηθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης του Διονυσίου Φιλοσόφου στο Μοναστήρι Διχουνίου.  Η λιττή εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα της επετείου της πρώτης καταγεγγραμένης ιστορικά προεπαναστατικής απόπειρας, το 1611.

Αναρτήθηκε στις 11 Σεπτέμβριος 2020 Περισσότερα »
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζίτσας στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι.

Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει τα εξής :

Αναρτήθηκε στις 28 Αύγουστος 2020 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

32,98° Υγρασία: 35% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα